Sivas’taki yardım grubu bir hayata daha dokundu

Sivas’taki yardım grubu bir hayata daha dokundu
13:43 - Eylül 30 2020 Çarşamba

Sakarya’dan Sivas’a gelerek çobanlık yapan fakat büyük mağduriyetler yaşayarak çok zor duruma düşen bir aileye “Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Yardım Grubu” el uzattı.

Reyhan ve Salih Yener isimli bir çift, 16 yaşındaki çocuklarıyla birlikte Sakarya’dan Sivas’a yerleşti ve bir köyde çobanlık yapmaya başladı.2 ay boyunca çalışmalarına rağmen paralarını alamayan ailenin sıkıntılarına 16 yaşındaki gencin rahatsız olması eklendi. Şeker hastalığı tanısı konan gencin tedavisinde babası hastanede kalırken, anne Reyhan Yener ise yardım bulabilmek için çaba gösterdi. Ailenin dramını öğrenen “Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Yardım Grubu” harekete geçti ve ailenin hem evini döşedi, hem de faturalarını ödedi.

Reyhan Yener yaşadıklarını ağlayarak anlattı ve 40 kadından oluşan “Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Yardım Grubu”nun kendilerinin elinden tuttuğunu söyledi. Sürekli burada kalacağını söyleyen anne Reyhan Yener, hem devletten, hem de kendilerine yardım eli uzatan gönüllülerden Allah’ın rızasını istedi ve sürekli dua ettiğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi