Yalova’da Aile Arasında Çıkan Kavga Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Yalova’nın Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde, yeni taşındıkları evde yaşamaya başlayan dört çocuklu Baca ailesi ile aynı binada oturan E. ailesi arasında, çocukların gürültü yapması, park yeri ve balkon kapama gibi sebeplerden ötürü sık sık anlaşmazlık yaşanmaktaydı. En son 20 Şubat 2026’da gerçekleşen tatsız olayda, 34 yaşındaki Muhammed Baca, 14 aylık kızı İkra ile kucağında iken komşusu Şener E. tarafından çocuk scooterı ile saldırıya uğradı. Saldırı sonucu baba Muhammed’in burnu kırılırken, minik İkra’nın kafatasında çatlak oluştu. İkili, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde derhal tedavi altına alındı.
Bu olayın ardından Şener E., gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderildi. Olaya karışan diğer şüpheli Selvet E. ise serbest bırakıldı. Yaralanan küçük İkra, üç günlük hastane tedavisinin ardından evine döndü.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, olay yerine jandarma ekiplerinin gelmesiyle taraflar arasında yeniden bir tartışma başladığını, Selvet E.’nin babaya yumruk attığını ve ardından kadınlar arasında bir arbedenin yaşandığını gösteriyor. Şener E., kamera dışında kalan bir anda baba ve kızını yaraladığı iddia ediliyor.
