Yalnız yaşayan Sivaslı vatandaş evinde ölü bulundu

Yalnız yaşayan Sivaslı vatandaş evinde ölü bulundu
15:00 - Ağustos 21 2020 Cuma

Sivas şehir merkezindeki Fatih mahallesinde yalnız yaşayan 37 yaşındaki B.S. isimli vatandaşın evinde ölü bulunması üzerine savcılık inceleme başlattı.

B.S. isimli vatandaştan arkadaşları 2 gün boyunca haber alamayınca Fatih Mahallesi muhtarına durum bildirildi. Muhtar ise kendi çabasıyla vatandaşa ulaşamayınca polise ihbar etti ve harekete geçen Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşın adresine gitti. İtfaiye ekiplerinin de destek olarak kapıyı kırdığı operasyonda B.S.’nin yatağında hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. B.S.’nin cansız bedeni ölüm sebebinin ortaya çıkartılması için incelenmek üzere morga kaldırıldı. Şüpheli ölümle ilgili savcı incelemesi başlatıldı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Kimsesiz yaptığı açıklamada B.S.’den haber alınamaması üzerine adresine gittiğini fakat kapısını açamadığını, bunun üzerine polislere durumu ihbar ettiğini söyledi. B.S.’yi başı yataktan düşmüş halde bulduklarını söyleyem Muhtar Mehmet Kimsesiz, şahsı tanıdığını ve epilepsi hastası olduğunu bildiğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi