Xiaomi MIX 5 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

Xiaomi MIX 5 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
10:51 - Kasım 22 2021 Pazartesi

Xiaomi MIX 5 tanıtım tarihi ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre yeni telefon modelinin tanıtım tarihi uzak bir tarihte yer almıyor.

Pek çok kullanıcı Xiaomi MIX 4 modelinin performansını gördükten sonra şimdiden Xiaomi MIX 5 modelini beklemeye başladı. Daha iyi bir performans ile kullanıcıların karşısına çıkması beklenen bu telefon, sunmuş olduğu etkili özellikler ile birlikte insanların daha çok ilgisini çekiyor. Xiaomi MIX 5 modeli ile ilgili iddia edilen bir diğer şey ise telefon modelinin özellikleri olarak kullanıcıları karşılıyor.

Xiaomi MIX 5 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Xiaomi MIX 5 henüz tanıtılmadı fakat ortaya atılan bir bilgiye göre telefon modeli yakın zamanda tanıtılıyor olacak. Ortaya atılan iddiaya göre telefonun tanıtılacağı tarih 2022 yılının Mart ayı olarak karşımıza çıkıyor. Henüz kesin bir bilgi olmasa da şimdiden Xiaomi MIX 5 modeline sahip olmak isteyenler heyecan yaşamaya ve yeni telefonu beklemeye başladı. Dediğimiz gibi bu modelin duyuru tarihi henüz netleşmedi, bir sızıntı olarak veya iddia şeklinde karşımıza çıkıyor.

Xiaomi MIX 5 Tanıtım

Xiaomi MIX 5 tanıtım dışında model ile ilgili bilinen diğer detaylar arasında modelin özellikleri yer alıyor. Henüz resmî olarak doğrulanmasa da özellikler ile ilgili bazı bilgiler ön plana çıkıyor. Bunlardan birisi telefonun 2K çözünürlüğüne sahip olacağı ve OLED ekran ile karşımıza çıkacağı olmakta. Bir diğer dikkat çekici özellik ise modelin Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini bünyesinde barındıracağı. Bu işlemcide yer alan en güçlü çekirdek 3,05 GHz olarak karşımıza çıkıyor. İşlemcide toplamda 8 çekirdek bulunuyor.

8 GB RAM olarak karşımıza çıkacağı beklenen telefonun orta segment olduğu belirtilse de kamerası üst segmente hitap ediyor. Cihazın arka kameralarını incelediğimizde 50 MP arka kamera, 48 MP ultra geniş açılı kamera ve 48 MP kamera yer aldığı görülüyor. Modelin ön kamerasının da oldukça güçlü olduğu belirtiliyor. Ön kamera 48 MP olurken fotoğraf çekiminde 120 kata kadar yakınlaştırma, video çekiminde 12 kata kadar yakınlaştırma yapılabiliyor. Telefon Android 12 işletim sistemi ile birlikte kullanıcıları karşılayabilir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi