while True: learn() Ücretsiz Hale Geldi

while True: learn() Ücretsiz Hale Geldi
10:23 - Aralık 2 2021 Perşembe

while True: learn() ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar hemen bu fırsatı kaçırmadan oyuna sahip olabilir.

Günümüzde pek çok oyun mağazası sunmuş olduğu kampanyalar ile birlikte oyuncuları kendi üzerine çekmeye çalışıyor. Dijital oyun mağazalarından birisi olan Epic Games, sunmuş olduğu etkili hizmet ile birlikte bizlerin karşısına çıkıyor. Bu sefer while True: learn() oyununu bedava yapan mağaza, kullanıcıların beyin gelişimine katkı sağlamak istiyor.

while True: learn() Ücretsiz Oldu

Epic Games’te kısa süreliğine ücretsiz hale gelen bu oyun, özellikle yapay zeka ve makine öğrenimini daha iyi anlamak isteyenler için geliştirilmiş bir oyun olmakta. Yapay zeka, günümüzün en önemli sistemlerinden birisi. Geçmişte bilgisayarlar ortaya çıktığında yalnızca belirli işlemler yerine getiriyor, kendi kendine çalışmıyordu. Günümüze kadar gelişen makineler yapay zeka sayesinde bazı sorunları kendi kendine çözmeye başladı.

while True: learn() Ücretsiz

Makine öğrenimi ve yapay zekanın daha iyi anlaşılması için geliştirilen while True: learn(), önemli bir fayda sağlıyor. Yapay zeka alanında uzman bir karakteri yönetiyoruz. Sinir ağları üreten bir yazılımda ilerlemeye çalışan karakter, kedinin de yardımıyla bu işi çözüyor. Kedi, yapay zekada usta bir karakter olduğu için kedi dilini çözmek ve doğru çözüme ulaşmak gerekiyor. Beyin gelişimine katkı sağlayan bu oyun yapay zeka ve algoritma konusunda bilgi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor.

while True: learn() ücretsiz oldu fakat kullanıcılar oyunun sistem gereksinimlerini de merak edebiliyor. Oyunun sunmuş olduğu sistem gereksinimleri bilinmesi gereken bir detay. Çünkü kullanıcılar bu gereksinimleri bilerek oyunu oynuyor. Türkçe desteği bulunan oyunun en düşük sistem gereksinimleri için Windows 7 işletim sistemi, 2 GHz işlemci, Intel HD Graphics 3000 ekran kartı, DirectX 9 desteği, 2 GB RAM ve 500 MB depolama alanı gerekirken önerilen sistem gereksinimleri arasında Windows 10 işletim sistemi, 2,4 GHz işlemci ve 1 GB depolama alanı yer alıyor. Oyuncular kısa süreliğine bedava olan bu oyuna hemen sahip olabilir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi