WhatsApp Yeni Özellikler ile Daha İyi Hale Geldi

WhatsApp Yeni Özellikler ile Daha İyi Hale Geldi
10:34 - Kasım 21 2021 Pazar

WhatsApp yeni özellikler ile daha iyi hale gelmeye başladı. Son zamanlarda hızla gelişen WhatsApp, bir yeni özelliğe daha kavuşmuş oldu.

Meta şirketi, son zamanlarda yapmış olduğu çalışmalar ile birlikte etkili bir şekilde yükselmeye çalışıyor. Güncellemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştiren ekip, son haftalarda göstermiş olduğu performans ile birlikte kullanıcıların da daha çok ilgisini çekmeye çalışıyor. WhatsApp’a eklenen yeni özellik ile birlikte artık uygulamadan daha iyi bir şekilde faydalanmak mümkün hale geliyor.

WhatsApp Yeni Özellikler Kazandı

WhatsApp’ın yaptığı hatalardan birisi mobil platformlara pek çok özelliği getirip web platformuna yeterince önem göstermemesiydi. Son zamanlarda WhatsApp Web sürümüne ağırlık vererek bu platformu geliştirmeye çalışan geliştirici ekibi, şimdi de önemli bir özelliği kullanıcılara sunmuş oldu. WhatsApp Web sürümüne eklenen yeni özellik gizlilik seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor. Gizlilik ayarlarını web sürümüne entegre hale getiren ekip, bu özellik ile birlikte son görülme, profil görüntüsü, hakkında ve daha pek çok gizlilik ayarını değiştirebiliyor olacak.

WhatsApp Yeni Özellikler

WhatsApp’ın bu özelliğini denemek için henüz erken. Çünkü test aşamasında yer alıyor. WhatsApp yeni özellikler konusunda kendini geliştirse de kullanıcılara kademeli bir şekilde sunuyor. Bu özelliği denemek isteyen bir kullanıcının yapması gerektiği şey WhatsApp uygulamasının BETA sürümüne başvurmak. Bu sayede WhatsApp’ın bu sürümünü denemek mümkün oluyor. WhatsApp’ın henüz test aşamasında olan bir diğer özelliği WhatsApp Web için mobil platforma bağlı olmadan kullanma özelliği. Bu özellik henüz tam olarak kullanıcılara sunulmadı fakat sunulduğu takdirde kullanıcılar artık web üzerinden telefon bağlı olmasa da erişebiliyor olacak.

WhatsApp, pek çok konuda gelişmesini sürdüren önemli sohbet yazılımlarından birisi. Çünkü büyük bir kitleye ev sahipliği yapıyor. WhatsApp’ın sunmuş olduğu bir diğer özellik son görülmenin artık seçilen kişilere görülebiliyor olması. Kullanıcılar artık bir kişinin en son ne zaman açtığını belirttiği kişilere gösterebiliyor olmakta. Önceden son görülme ya hep açıktı ya da tamamen kapatılıyordu. Bu özellik ile birlikte seçim yapmak mümkün oldu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi