Vivo Y76 Özellikleri ile Tanıtıldı

Vivo Y76 Özellikleri ile Tanıtıldı
12:02 - Kasım 24 2021 Çarşamba

Vivo Y76 özellikleri ile birlikte duyuruldu. Yeni duyurulan telefon özellikle orta segmente hitap ederek karşımıza çıkıyor olmakta.

Vivo, Huawei’nin Amerika Birleşik Devletleri ile yaşadığı sorun sebebiyle kısa sürede öne çıkmaya başlayan bir marka oldu. Vivo, şu anda dünya genelinde popülerliği ile bilinen telefon üreticilerinden birisi. Her çıkardığı modelde üzerine biraz daha koyup kullanıcıları mutlu etmeye çalışan firma, şimdi de yeni telefonda daha iyi donanım özellikleri ile bizleri karşılıyor.

Vivo Y76 Özellikleri

Vivo Y76 modelinin özelliklerini incelediğimizde karşımıza çıkan özelliklerden birisi telefonun MediaTek Dimensity 700 işlemcisine sahip oluşu. Güçlü bir işlemciye sahip olan bu modelin 6,58 inç ekrana sahip oluşu ve 460 nit seviyesine kadar parlaklığa ulaşabilmesi de bir diğer gelişme olmakta. 60 hertz yenileme hızı ile bizleri karşılayan telefonun ekran çözünürlüğü 2408 x 1080 piksel olarak açıklanıyor. 128 GB depolama alanına sahip olan telefonun 1 TB’a kadar harici depolama alanı imkanı var.

Vivo Y76 Özellikleri

Vivo Y76 özellikleri incelendiğinde telefonun belleğini de bilmek gerekiyor. Henüz ülkemizde satışa sunulmayan modelin 8 GB RAM’ı bulunurken 4 GB’a kadar sanal RAM desteği yer alıyor. 50 MP arka kameraya sahip olan bu modelin 2 MP derinlik kamerası ve 2 MP makro kamerası olduğu belirtiliyor. Buna ek olarak ön kameranın 16 MP olduğunu açıklayalım. 4.100 mAh pil kapasitesine sahip olan telefon modelinin 44 watt hızlı şarj desteği de kullanıcılara sunulan bir diğer özellik olmakta.

Vivo Y76, sunmuş olduğu özelliklerle müşterilerini memnun etmeye çalışıyor. Android 11 işletim sistemine sahip olan model FunTouch OS 12 arayüzü ile karşımıza çıkıyor. Çift SIM kart desteği, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 5, USB-C bağlantı noktası, GPS, 3,5 mm jak ve parmak izi okuyucusuna sahip olan bu modelin fiyatı 310 dolar olarak Malezya’da satışa çıktı. Ülkemize ne zaman geleceği bilinmeyen bu modelin vergisiz fiyatı güncel döviz kuruna göre yaklaşık 4.000 lira olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi