Vivo Y55s Özellikleri Lansman Öncesi Ortaya Çıktı

Vivo Y55s Özellikleri Lansman Öncesi Ortaya Çıktı
10:24 - Kasım 27 2021 Cumartesi

Vivo Y55s özellikleri ile birlikte sızdırıldı. Henüz daha tanıtılmamış bir model olan Vivo Y55s ile ilgili sızdırılan bilgiler basına yansıdı.

Çinli firma olan Oppo, geliştirmiş olduğu pek çok telefon modeli ile birlikte öne çıkmaya çalışıyor. Sunmuş olduğu pek çok model ve teknoloji ile kendi firmasını büyütmeye çalışan Oppo, şimdi de Vivo Y55s ile karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda tanıtılması beklenen cihazın şimdiden özellikleri ortaya çıktı.

Vivo Y55s Özellikleri Sızdırıldı

Vivo Y55s, Full HD+ ekrana sahip olarak bizleri karşılarken modelin LCD panel içerebileceğinden de söz etmek istiyoruz. 6,58 inç ekran ile birlikte müşterilere sunulması beklenen cihazın 1.080 x 2.408 piksel çözünürlüğe sahip olacağı açıklanıyor. MediaTek Dimensity 700 işlemcisi ile birlikte kullanıcıları karşılayacağı belirtilen bu modelin Android 11 işletim sistemine sahip olduğu söylenirken müşterilerin merak ettiği bir diğer konu cihazın sunmuş olduğu depolama alanı olmakta. Modelin depolama alanı 128 GB olarak bizleri karşılıyor.

Vivo Y55s Özellikleri

Vivo Y55s özellikleri arasında yer alan bir diğer özellik kamera özellikleri olmakta. Ön kameranın 8 MP olacağı belirtilen bu cihazda arka kameranın 50 MP olacağı söyleniyor. Derinlik kamerası ile birlikte gelecek olan modelin 2 MP olacağı belirtiliyor. 18 watt hızlı şarj teknolojisini içerisinde barındıracak olan telefon bu özelliği sayesinde kısa sürede şarj imkanına sahip olabilecek. 6.000 mAh pil kapasitesi ile yüksek bir pil ömrü sunan cihazın parmak izi tarayıcısı da karşımıza çıkan bir diğer özellik olmakta.

Ön kamerasının damla çentik içerisine yerleştirilmiş olduğu Vivo Y55s modeli USB-C portuna sahipken aynı zamanda 3,5 mm ses jakı portu da içeriyor. 8 GB RAM belleğe sahip olacağı sızdırılan bir diğer bilgi arasında bulunurken buna ek olarak modelin geniş bir ekrana sahip olacağı da açıklananlar arasında yer alıyor. 199 gram ağırlığında olacağı söylenen cihazın ne zaman tanıtılacağı hakkında net bir bilgi yer almıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi