Uzay’dan fark edilen bu yapı Sivas’ta

Uzay’dan fark edilen bu yapı Sivas’ta
16:26 - Mayıs 29 2019 Çarşamba

İlçede yapımı devam eden havuzlu park uzay görüntülerinde çok ilginç bir amblem şeklinde görünüyor. Belediye tarafından yaptırılan ve yapımı devam eden park uzay görüntülerinde de görüldüğü gibi AK parti amblemi olarak hazırlanıyor.

UZAYDAN FARK EDİLEN BU YAPI SİVAS’TA

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde belediye tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan bir sulama göleti havuzlu parka dönüştürülmek üzere inşaata başlandı. Gölet içindeki su kuruyunca ve gölet işlevini yitirince bu göletin parka dönüştürülmesi kararı alındı. AK Parti amblemi şeklinde tasarımı yapılan proje ile ilgili çalışma başlatıldı. Yarısı tamamlanan projede AK Parti amblemi tasarımı belirgin bir şekilde görünüyor.

Parkın içinde gezenler parkın ne şekilde tasarlandığı ve neyi temsil ettiğini çok fazla fark edemiyor. AK parti amblemi olarak yapımı devam eden parka uzaydan bakınca amblem çok net şekilde görünüyor. Park içinde dolaşanlar şekil olarak parkı bir şeye benzetemese de burada çok güzel vakit geçirdiklerini ifade ediyor. İnternet üzerinden bakılan uydu görüntülerinde ise amblem ortaya çıkıyor.