Uzaktan eğitim için bilgisayar aldıklarında hayatlarının şokunu yaşadılar

Uzaktan eğitim için bilgisayar aldıklarında hayatlarının şokunu yaşadılar
10:12 - Aralık 16 2020 Çarşamba

Çekmeköy Çamlık Mahallesi’nde yaşayan Alparslan ailesi, telefonla uzaktan eğitim derslerine katılmaya çalışan 4. sınıf öğrencisi oğulları Efe Kerim Alparslan’ı şaşırtmak için elektronik mağazasından bilgisayar siparişi verdi. Baba Alparslan’ın emri 3 gün sonra aileye ulaştı. Alparslan, paketi görmekten heyecan duyan oğlu Efe Kerim’e vermesini ve açmasını istedi ve şaşırdıklarını söyledi.

Bilgisayarı beklediler 3 kitap çıktı

Küçük çocukların bilgisayar kutusunu görünce heyecanlanan Efe Kerim Alparslan, paketi bir an önce açmaya çalıştı. Bu sırada baba, çocuğunun heyecanını kaydetmeye ve telefonundaki paketi açmaya çalışmaya başladı. Paketin açılmasıyla birlikte bilgisayar yerine 3 kitap çıkınca aile olanlara şaşırdı.

“Dizüstü bilgisayar yerine sadece kutuyu gönderdiler ve kitaplar çıktı”

Olayı anlatan Baba İlyas Alparslan, “Teslimatçı gelip kapıya bırakıp gitti” dedi. Ürünü satan elektronik mağazasının müdürüne iki kez gittim, kargoyu inceleyeceğimizi söylediler. Ondan kargo elektronik pazarıyla iletişime geçmesini istediler, çocuklarım çok mağdur oldu. “

“Babam bir laptop alacağı için çok heyecanlıydı, kutuyu açtığımda 3 kitap çıktı”

Efe Kerim Alparslan, babasının sürpriziyle bilgisayarı beklerken kitabın kutudan çıktığı anı anlatarak, “Babam bize bir laptop aldı. Birkaç gün sonra geldi ve çok heyecanlandı. Kutuyu açtığımızda 3 kitap çıktı. Kardeşim ben katılırsam sınıfa gelemez, gelirse ben gelemem. Lütfen sorunumuzla ilgilenin ”dedi.

Murat Roroz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi