Üsküdar’da hırsızlar elektrikçiyi soyarken, dükkandaki köpek olayı şaşırttı.

Üsküdar’da hırsızlar elektrikçiyi soyarken, dükkandaki köpek olayı şaşırttı.
12:00 - Haziran 17 2020 Çarşamba

Olay, geçen sabah Üsküdar’da bir elektrikçi dükkanında meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde üç maskeli hırsız bir elektrikçi dükkanına girdi. Müşterilere ait elektronik iş makineleri, kablolar ve manyetikler çaldı. Hırsızların dükkandan malzemeleri çalarken köpeği “Paşa” yı şaşırtması dikkat çekiciydi. Komşuların dikkatini çeken olay yeri ekipleri olay yerine geldi ve incelendi. Polis ekipleri hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

30 bin lira kaybımız var

İşyerinden sıyrılan İnan Çayır, “Hırsızlar iş yerimize 05: 00’da girdi. O hafta ülkeye gittim. Telefon ülkedeyken geldi. Hırsızlar iş yerimizi yağmaladı. Bir maskede çok rahat yağma yaptılar. Dükkanda ödemek için ne gerekiyorsa götürdüler. Çalışırken kullandığımız iş ekipmanını çaldılar. Hırsızlar planlı bir hırsızlık yaptılar ve her şeyi elle koydularmış gibi buldular. Toplam 30 bin lira kaybımız var “dedi.

Paşa adlı köpek maske yüzünden ayırt edemedi

‘Paşa’ isimli köpeğin maske yüzünden hırsızları ayırt edemediğini belirten İnan Çayır, “Hırsızlar dükkana girdiğinde, ‘Paşa’ isimli köpeğimiz de dükkandaydı. Pandemi sürecinde bir maskede çalıştığımız için, maskelenmiş hırsızların bundan dolayı havlamadıklarını düşünmeliydik. Ofis bölümüne girdiklerinde havladılar ve kaçtılar. ‘Paşa’ Allah’tan havlamadı, hırsızlık refleksiyle onu öldürebilir ve zehirleyebilirler. O bizim maskotumuz, müşterilerimizin dükkânının neşesi paradır, ama yapamaz. Alacaklarını aldılar ve kaçtılar ”.

Güvenlik kamerasında

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızlar siyah bir araçla dükkana gelir, kapıyı kırar ve içeri girer. Hırsızlar malzemeleri dükkanda alıp kaybolurlar. Dükkandaki köpek de olayı şaşkınlıkla izliyor.

Aykut Zor – Metin Başar

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi