Ünlü olmak isteyen küçük çocuk,”Haberlerde çıkmak benimde hakkım”

Ünlü olmak isteyen küçük çocuk,”Haberlerde çıkmak benimde hakkım”
15:32 - Mart 19 2019 Salı

Bir İlköğretim okulu öğrencisi Sivas’ta fotoğraf ve objeler sergisi açılışının çekimlerini yapan gazetecilerin yanına giderek gazetecilerden kendisini de çekmelerini istedi.

Sivas’ta Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıl dönümü anma programları kapsamında Reşat Şemsettin Sirer ilkokulunda “Çanakkale Zaferi” konulu fotoğraf ve objeler sergisinin açılışı yapıldı. Açılış sırasında çekim yapan gazetecilerin yanına gelen Ahmet Ulaş Tepe isimli 3’üncü sınıf öğrencisi çocuk televizyona çıkmak istediğini belirterek gazetecilerin ve kameramanların kendisini de çekmesini istedi. Çocuğun ısrarı üzerine gazeteciler çocuğu çekim isteğini kabul ettiler. Gazetecilerin çocuğun teklifini kabul edilmesinden sonra yapılan çekimler sırasında çocuğun kameralara karşı söyledikleri dikkat çekti. 10 yaşındaki Ahmet Ulaş Tepe, kameralar aracılığı ile ailesine seslenerek ailesini çok sevdiğini söyledi.

Çekimlerden sonra Israrla haberlere de çıkmak istediğini ve buna hakkı olduğunu dile getiren Tepe, “Haberlere çıkmak istiyorum ne olur gönderin. Bizimde haberlere çıkma hakkımız var. Hiç kendimi televizyonda görmedim. Hem de kendimi görürüm. Haberlere de çıkmış olurum. Televizyona çıkmak çok istiyorum. Televizyona çıkınca ailem beni görecek. Aileme buradan sesleniyorum, ailemi çok seviyorum. İsmim Ahmet Ulaş Tepe, 3’üncü sınıfa gidiyorum “ dedi.