Ünlü dizilerde çalışıyordu … Bıçakla öldürdüler, ormanda yakarak yok etmek istediler.

Ünlü dizilerde çalışıyordu … Bıçakla öldürdüler, ormanda yakarak yok etmek istediler.
18:00 - Kasım 30 2020 Pazartesi

Kestel İlçesi Vani Mehmet Mahallesi’nde meydana gelen olayda; Ünlü dizilerde set asistanı olarak çalışan 25 yaşındaki Serkan Topal, önceki gece konuşmak için arkadaşlarının evine giderek alkol aldı. Serkan Topal, borç sorunu nedeniyle burada çıkan tartışmada MD (25) tarafından sırtından bıçaklandı. 18 yaşındaki kuzeni ZN, MD ile birlikte vücudu streç filme sardı ve bir gece evde sakladı. Arkadaşlar planlar yaparak vücudu yok etmek için harekete geçti.

Dün öğle saatlerinde Çataltepe İlçesi Alacalar Mahallesi’ne lacivert bir minibüsle giden zanlılar, merhum Serkan Topal’ı kazma kürekle kazdıkları çukura kazarak kazmak istedi. Ancak bunda başarısız olunca bir lastik dükkanından aldıkları bir lastikle yakarak onu yok etmeye çalıştı.

Ormanda yangın ve bölgeden uzaklaşan bir minibüs görenler, itfaiye ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, gencin cansız bedeni ile karşılaştı.

Harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ceza ve asayiş ekipleri, civarda delil aradı. Jandarma dedektifleri olay yerinde unutulan su şişesinden yola çıktı ve az sayıda pazarda bulunan bu su markasını en son kimin aldığını belirledi.

Aynı kişilerin bir işyerinden kazma kürek aldığı ve bir lastik dükkanından lastikleri attığı da belirlendi. Şüphelilerin uzaklaştığı aracın plaka kayıtları da mobese kameralarına yansıdı.

Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler, vücudunun büyük bir kısmı yanan, sırtına ve boynuna çok sayıda bıçak darbesi geçiren Serkan Topal’ın cinayet zanlısı ve birisinin ev arkadaşı HS (34) olarak gözaltına alındı. şüpheliler.

Soruşturma sırasında MD isimli şahıs cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Savcılığın talimatı üzerine olayda kullanılan araca ve aracın içindeki bıçak ele geçirildi.

Sorguları tamamlanan üç şüpheli, jandarmaların kapsamlı güvenlik önlemleri kapsamında adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi