Ulaş’ta Çobanın cansız bedeni bulundu

Ulaş’ta Çobanın cansız bedeni bulundu
18:14 - Mayıs 20 2019 Pazartesi

Gece saatleri itibariyle Ulaş ilçesinde bulunan Tarım İşletme Müdürlüğü lojmanında bir çobanın baygın olduğu bilgisi 112 Acil Sağlık ekiplerine ulaştırıldı. Karaca Çayır Ağılları bölgesinde yer alan bir lojmanda meydana gelen olay sonrasında çobanın öldüğü anlaşıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yapılan muayenenin ardından lojmanda bulunan çobanın öldüğü tespit edildi.

Ulaş İlçesinde Bir Çoban Ölü Olarak Bulundu

Karaca Çayır Ağılları TİGEM İşletmelerinde yer alan bir lojmanda ölü olarak bulunan çobanın adının Tarih Korkmaz olduğu tespit edildi. Gece saatlerinde baygın olarak bulunan Korkmaz, olay yerine çağrılan acil servis ekiplerinin tespiti sonrasında ölü olarak kayda geçirildi. Gece saatlerinde olay yerine gelen Tahir Korkmaz’ın arkadaşları; onu baygın bir şekilde buldular. Olay sonrasında hemen 112 Acil Sağlığı arayan Tahir Korkmaz’ın arkadaşları; çoban olarak çalışan korkmazın öldüğünü öğrendiler.

49 yaşında olduğu tespit edilen Tahir Korkmaz; TİGEM İşletmelerindeki lojmanın giriş kısmında baygın olarak bulundu. Tahir Korkmaz adlı çobanın ölüm nedeni ise neden kaynaklandığı henüz belli değil. Olay yapılacak olan soruşturmanın ardından netlik kazanacak. Bunun için bir otopsi yapılacağı da bildirildi.