Ulaş ilçesinde Cemevi’nde Birlik ve Beraberlik Dolu İftar Programı

Ulaş ilçesinde Cemevi’nde Birlik ve Beraberlik Dolu İftar Programı
00:27 - Nisan 16 2023 Pazar

Ulaş ilçesinde Rıza Ünal Kültür ve Cemevi’nde düzenlenen iftar programı, hayırsever vatandaşların destekleriyle gerçekleşti.

Kaymakamın da katıldığı birlik ve beraberlik dolu iftar: Ulaş Kaymakamı Selçuk Baş, Cemevi’ndeki iftar programında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, Ramazan ayının bu değerleri en güzel şekilde simgelediğini belirtti.

Yoğun katılımla gerçekleşen iftar programında dua edildi: Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Cemevi Başkanı, İlçe Müftüsü ve Alevi Bektaşi dedelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş, iftar programına yoğun ilgi gösterdi ve birlikte dua etti.

Toplumsal dayanışma ve birliktelik vurgulandı: Kaymakam Baş, yaptığı konuşmada, toplumsal dayanışma ve birliğin önemine dikkat çekerek, iftar programının bu değerleri pekiştirmek adına anlamlı bir etkinlik olduğunu ifade etti.

Cemevi’nde kurulan iftar sofrası, vatandaşların kaynaşmasına vesile oldu: Rıza Ünal Kültür ve Cemevi’nde hayırsever vatandaşlar tarafından düzenlenen iftar programı, kaymakam, belediye başkanı, güvenlik güçleri ve sivil toplum temsilcilerinin katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşti. Vatandaşlar, birlikte oruç açmanın sevincini paylaşarak kaynaştı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi