Twitter Alışveriş Sistemi Geliştiriyor

Twitter Alışveriş Sistemi Geliştiriyor
11:18 - Kasım 23 2021 Salı

Twitter alışveriş sistemi yakın zamanda karşımıza çıkıyor. Twitter’da artık alışveriş yapmak mümkün olacak. Özelliğin çıkış tarihi hakkında bilgi verildi.

Ticaret, günümüzün en önemli sistemlerinden birisi olmakta. İnsanlar, tarih boyunca ticaret ile uğraşarak bu alanda ilerlemeye çalıştı. Ticaretin sunmuş olduğu pek çok olanaktan faydalanan insanlar, önceleri takas yöntemi ile ticarete atılırken sonrasında parayı kullanarak ticaretten yararlandı. Günümüze kadar ticaret daha da gelişti ve daha büyük bir yer haline geldi.

Twitter Alışveriş Yapmayı Sağlayacak

Ticaret, günümüzde artık fiziksel bir şekilde değil dijital ortamda da yapılıyor. Pek çok internet mağazası yoğun bir şekilde çektiği müşterilere ürünler gönderiyor, onların güvenini kazanmaya çalışıyor. İnternet sitelerinin yanı sıra sosyal medya platformlarında da böyle bir girişim görülüyor. Örneğin Facebook ve Instagram’da uygulama içi alışveriş sistemi yer almakta. Kullanıcılar bu sistemi kullanarak uygulama içerisinde alışveriş yapıp bu anı deneyimleyebiliyor. Artık bu özelliğin Twitter’da da yer alacağı görülüyor.

Twitter Alışveriş

Twitter, günümüzün en popüler sosyal medya platformları arasında yer almakta. Facebook ve Instagram kadar kullanılmasa da gündem amaçlı sıkça takip edilen yer Twitter olarak yer alıyor. Son zamanlarda farklı özelliklere ağırlık verip kendi platformunu hızlı bir şekilde geliştiren ekip, şimdi de alışveriş özelliğini sunuyor. 28 Kasım 2021 tarihinde resmî olarak tüm kullanıcılara aktif olacak bu özellik, yalnızca web ve iOS platformunda kullanılabilecek. Android kullanıcıları yalnızca yayını izleyebiliyor olsa da yakın zamanda özelliğin Android kullanıcıları için de gelmesi bekleniyor.

Twitter alışveriş sistemi ile birlikte kullanıcıların para kazanmasına olanak tanıyor. Yeni sistemi incelediğimizde alışverişin yayın sırasında yapıldığı görülmekte. Buna göre yayın esnasında yayını sunan kişi veya kişiler ürünü tanıtıyor. Ürünü beğenen kullanıcılar ise hemen o ürünü alabiliyor. Ekranın üst kısmında yayın görüntüleri bulunurken bir altında ürün bilgisi ve fiyatı yazıyor. Onun da altında ürün hakkında detaylı bilgi bulunuyor. Alt kısımda ise kullanıcıların yorum yapabileceği bir alan yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi