Türkiye’nin Yeni Tercihi Hak Enerji ile Rehau Yerden Isıtma Sistemleri

Türkiye’nin Yeni Tercihi Hak Enerji ile Rehau Yerden Isıtma Sistemleri
11:12 - Ocak 16 2023 Pazartesi

Rehau yerden ısıtma sistemlerinin uygulanabilmesi için profesyonel bir noktadan hizmet almak isteyen kişiler de firma seçimlerine çok yüksek özen gösteriyor. Bu konuda Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri, yılların tecrübesi ile uygulama hizmetleri sunulabilmesi ve ürün satışları yapılabilmesi anlamında Rehau markasının güvencesini Türkiye’de sunmaya devam ediyor. Firma 15 yıllık sulu yerden ısıtma ve ısıtma sistemleri tecrübesine sahip olmasıyla markanın ürün güvencesini bir araya getirirken, bugün Türkiye genelinde yaşam ve çalışma alanlarında hizmet sunuyor.

Rehau Yerden Isıtma Evinize Artılar Sunuyor

Rehau yerden ısıtma özellikle ev hayatı için çok büyük bir avantaj sunarken, zemin ısısının homojen dağılımı ve yükselişi mantığı ile ısıtmada daha az enerji sarfiyatını ortaya çıkarıyor. Bu nedenle son yılların en popüler ısıtma sistemlerinden biri olarak da petekli kaloriferler yani radyatör kullanımından daha fazla tercih ediliyor. Hak Enerji Mühendislik ise Rehau markasının en nitelikli ürünlerini kullanmasıyla rehau yerden ısıtma straforu döşemesi ardından rehau yerden ısıtma boruları kullanarak, yine markanın rehau kollektör bağlantısı ile ısı kaynağı bağlantısını sağlayarak sistemin kurulmasını sağlıyor.

Özellikle evlerde Rehau yerden ısıtma malzemeleri kullanımı ile kurulan bu yerden ısıtma sistemlerinde, eskisi gibi kalorifer petekleri bulunmadığı için dekorasyonda çok büyük avantajlar da elde ediliyor. Hatta sadece evlerde değil çalışma alanları yani şirket veya ofislerde de eşya kullanımı alanın daha özgür bir şekilde dekore edilebilmesi ve zemin dekorasyonunun da daha özgür yapılabilmesi gibi konularda büyük bir avantaj sağlanıyor.

Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri sunduğu hizmetlerde 27 yıllık mühendislik firması olarak özellikle sulu yerden sıtma sistemleri talep eden herkes için Rehau markasının kalitesini sunuyor. Almanya merkezli olan ve yılların tecrübesi ile Avrupa’da da çok sık tercih edilen rehau markası, yerden ısıtma sistemleri için Rehau yerden ısıtma malzemeleri arasında kolektörler, yerden ısıtma boruları, yerden ısıtma straforları, nitelikli ve akıllı oda termostatları gibi birçok ayrı malzeme sunuyor. Üstelik Hak Enerji, sistem uygulamalarında verdiği hizmet gibi Rehau yerden ısıtma malzemeleri açısından ürün satışlarına da aynı şekilde özen gösteriyor.

Rehau Yerden Isıtma Artık Tüm Türkiye’de

Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri firması 1980’li yıllardan bu yana İstanbul’da tanınmış bir yapı ile mühendislik hizmetleri sunuyor. Bu sürecin son 15 yıllık zaman diliminde ise sulu yerden ısıtma sistemleri üzerinde uzmanlıkları yer alırken, bu uzmanlığı da Rehau markası üzerinde en nitelikli noktaya ulaştırmayı hedefliyor. Bu hedef bağlamında da İstanbul’dan çok daha geniş bir haritaya ulaşabilmek için marka Tüm Türkiye’de Rehau yerden ısıtma uygulamaları gerçekleştiriyor. Rehau yerden ısıtma bugün firmanın hizmetleri dahilinde İstanbul dışında İzmir, Ankara, Muğla, Bursa, Antalya, Adana veya Samsun gibi Türkiye’nin dört bir tarafında istenilen sistemler arasında yer alıyor. Çünkü nitelikli Rehau yerden ısıtma malzemeleri sayesinde kurulan bu sistem, zeminde ısının çok daha sağlıklı bir şekilde hissedilmesini, enerji tasarrufu elde edilmesini ve dünyanın geleceğine katkı sunulmasını sağlıyor.

Son yıllarda uzmanlar tarafından da belirtildiği üzere doğalgaz kullanımına ve yakıt kullanımına çok daha fazla özen gösterilerek, daha az karbon salınımı yapılması gibi noktalar üzerinde duruluyor. Öte yandan ülkemizin ve dünyanın bulunduğu son ekonomik ve güncel durumlar göz önüne alındığında da yakıt tasarrufu çok önemli bir noktada yer alırken, Türkiye’de de Rehau yerden ısıtma sulu ısıtma sistemi ile çok büyük bir avantaj sağlıyor. Bu bağlamda da Türkiye’nin 81 vilayetinde hem sulu yerden ısıtma sistemi uygulamaları hem de Rehau yerden ısıtma malzemeleri satışı için Hak Enerji üzerinden hizmet alabiliyorsunuz. 0212 812 61 94 Avrupa Yakası’nda Şehremini Mh. Günaydın Sk. No:34 Fatih/İSTANBUL adresinde , 0216 999 44 94 Anadolu Yakası’nda Dumlupınar Mh. Özen Sk. A Blok No:48 D:18 Nuhoğlu Yenitepe Residence Kadıköy/İSTANBUL adresinde hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için www.hakenerji.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi