‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesi Sivas’ta tanıtıldı

‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesi Sivas’ta tanıtıldı
14:53 - Haziran 24 2021 Perşembe

Türkiye genelinden 45 ilden gelen 230 muhtarın katılımıyla gerçekleştirilen ‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesinin tanıtımı Sivas’ta gerçekleştirildi.

Ülke genelinde faaliyet gösteren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu anlamlı bir etkinliğe imza atarak ‘Hepimiz Birlikteyiz, Türkiye İçin Görevdeyiz’ sloganıyla yeni bir projeye adım attılar. ‘Türkiye Muhtarları El Ele’ ismi verilen proje kapsamında farklı illerden bir araya gelen muhtarlar zaman içerisinde ortaya çıkan sorunlara çözüm bulma noktasında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyor. Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in katıldığı tanıtım töreninde Vali Ayhan bir konuşma gerçekleştirdi.

Vali Ayhan konuşmasında, özellikle pandemi döneminde var gücü ile çalışarak sorumlu olduğu mahallelerin tüm problemlerini ve ayrıca tedbirlerini takip eden muhtarlara büyük şükran borçluyuz dedi. Vali Ayhan ayrıca, problemlerin çözümü noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi