Trump’ın sağlık durumunda yeni gelişme

Trump’ın sağlık durumunda yeni gelişme
01:00 - Ekim 3 2020 Cumartesi

Beyaz Saray, Kovid-19’u yakalayan ABD Başkanı Donald Trump’ın tedbir amaçlı hastaneye kaldırılacağını bildirdi.

Beyaz Saray: “Başkan Trump’a ‘Antikor Kokteyli’ verildi”

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump’a Covid-19 tedavi sürecinde “Antikor Kokteyli” verildiği belirtildi.

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından gözler Beyaz Saray’a çevrildi. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamada, ABD Başkanı Donald Trump’a Covid-19 tedavi sürecinde bir doz (8 gram) “Antikor Kokteyli” verildiği belirtildi. Trump’ın doktoru Sean P. Conley yaptığı açıklamada, Başkan Trump’ın tedavi sürecinde önlem olarak Regeneron tarafından üretilen bir doz Antikor Kokteyli aldığını ve antikora ek olarak çinko, D vitamini, famotidin, melatonin ve aspirin verildiğini söyledi. getirdi. “Bu öğleden sonra Başkan Trump yorgun ama iyi bir ruh hali içinde. Uzman bir ekip tarafından değerlendirilir. Cumhurbaşkanı ve eşine sonraki adımlarda birlikte tavsiyelerde bulunacağız. “Dedi.

First Lady Trump’ın semptomlarının öksürük ve baş ağrısı olduğu belirtilirken, ailenin geri kalanı Covid-19 testinin negatif çıktığını bildirdi.

ABD’li biyoteknoloji şirketi Regeneron tarafından geliştirilen Antikor Kokteyli’nin, virüsle enfekte olan ancak 29 Eylül’de hastaneye kaldırılacak kadar hasta olmayan hastalarda viral seviyelerini düşürdüğü ve semptomları daha hızlı hafiflettiği bildirildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi