Trump’ın sağlığı hakkında flaş gelişme!

Trump’ın sağlığı hakkında flaş gelişme!
21:00 - Ekim 4 2020 Pazar

Covid-19 tedavisi ABD Başkanı Donald Trump’ın Maryland, Bethesda’daki Walter Reed Ulusal Askeri Hastanesinde devam ediyor. Doktorlar bugün Trump’ın sağlık durumundaki son gelişmeleri hastane önünde duyurdu. Dr. Sean Conley bugün “Başkanın durumu son görüşmemizden bu yana iyileşiyor” dedi. Bu kadar yakından takip edilen bir hastada elbette iniş çıkışlar oluyor. Her veriyi değerlendiriyoruz. “Başkanın oksijen seviyelerinde iki kez düşüş oldu” dedi.

Conley, Cuma günü sabah saatlerinde cumhurbaşkanının oksijen seviyesinde düşüş olduğunu ve Başkan Trump’a oksijen desteği verildiğini belirtti. Doktor Conley, oksijen desteği sonrası gözlem kapasitelerini artırmak ve daha detaylı gözlemler yapmak için hastaneye geldiklerini açıkladı. Conley, dün cumhurbaşkanının oksijen seviyesinde bir düşüş olduğunu, bu düşüşte oksijen desteğine ihtiyaç olmadığını belirtti. Başkanın oksijen seviyesinin şu anda yüzde 98 olduğunu belirten Doctor Conley, Trump’ın solunum yolunda endişe verici bir durum olmadığını açıkladı. Conley, başkanın her zaman maske taktığını ve koruyucu giysiler giydiklerini belirtti. Son olarak, Doktor Conley, Başkan Trump’ın yarın Beyaz Saray’a dönebileceğini söyledi.

Trump’ın tedavisiyle ilgilenen Doktor Sean N.Doley, Trump’ın cuma gününden beri ateşi çıkmadığını, nefesinin normal olduğunu, diğer organlarının da onlar gibi çalıştığını söyleyerek, başkanın durumunun düzeldiğini belirtti. meli.

Johns Hopkins Tıp Merkezi’nden Doktor Brian Garibaldi, Trump’a ikinci doz Remdesevir verildiğini belirterek, olası yan etkileri gözlemlemeye devam ettiklerini ve şu ana kadar herhangi bir yan etki görmediklerini belirtti. Garibaldi, “Bugün hava güzel. Yemeklerini yedi ve yatağın dışında mümkün olduğunca hastanenin başkanlık bölümünde çalışıyor. “Sağlık durumu aynı şekilde ilerlerse, en erken yarın taburcu olmayı planlayabiliriz.”

Aydın Tuna Palabıyıkoğlu

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi