Traktör arkasında köpekleri sürükledi, Vali Ayhan harekete geçti !

Traktör arkasında köpekleri sürükledi, Vali Ayhan harekete geçti !
11:27 - Ağustos 21 2019 Çarşamba

Sivas’ın Kangal ilçesinde traktörün arkasına bağladığı köpekleri uzun süre yolda sürükleyen kişinin görüntülerinin sosyal medyada yer alamsının ardında bu kişiye tepkiler artarak devam ediyor.

TRAKTÖRÜN ARKASINA BAĞLADIĞI KÖPEKLERİ UZUN SÜRE SÜRÜKLEDİ

Sivas’ın Kangal ilçesinde yaşayan bir kişi traktörünün arkasına iki kangal köpeği uzun süre yolda sürükledi. Bu olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Sivas Valisi Salih Ayhan bir açıklamada bulundu. Vali Ayhan bu kişi ile ilgili olarak harekete geçildiğini ve bu kişinin hayvanlara karşı kötü davranışından dolayı cezasız kalmayacağını belirtti.

Olay Sivas’ın Kangal ilçesi Çetinkaya Külekli köyüne yakın bir yerde meydana geldi. Köpeklerin traktörün arkasına bağlanarak çekildiğini gören bir kişinin bu durumu cep telefonu ile kaydederek sosyal medyada paylaşmasının ardında kimliği bilinmeyen kişiye tepkiler yağdı. Olay ile ilgili açıklama yapan Sivas Valisi Salih Ayhan da bu kişi ile ilgili olarak gözaltı işleminin tamamlandığını ve 5199 sayılı Kanun kapsamında hakkında işlem başlatıldığını ifade etti.

VİDEO :

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi