Trafikte tartıştığı kadına saldıran zanlıya 8 yıl hapis istendi

Trafikte tartıştığı kadına saldıran zanlıya 8 yıl hapis istendi
16:00 - Eylül 9 2020 Çarşamba

13 Ağustos günü saat 20.00 sıralarında Alibeyköy’de trafiğe çıkarken Sena Koçak yönetimindeki otomobilinin önünden direksiyonunu kıran Emre E. (27), (27) arabasının ön camını kırdı. Tartışmanın ardından Sena Koçak’a küfrederek otomobil. Sena Koçak’ın şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheli Emre E., nöbetçi savcının emriyle serbest bırakıldı. Görüntülerin sosyal medyaya yansıması üzerine savcının talimatı ile tekrar gözaltına alınan şüpheli Emre E., nöbetçi adli hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, suçlar arabuluculuk kapsamında olduğu için arabuluculuk bürosuna sevk edildi. Uzlaşma sağlanamadığı için soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı. İddianamede ‘müşteki’ Sena Koçak ‘müşteki’ Emre E., eşi Gülüzar E. ve Buse K. ‘sanık’ olarak yer aldı. Şüpheli Emre E.’nin müşteki Sena Koçak’a hakaret ve tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, müştekinin aracına zarar verdiği ve basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde yaraladığı kaydedildi. İddianamede, şüphelilerin şikayetçiye hakaret ve yaralamada akıl birliği ve tehditlerle hareket ettiği belirtildi.

İddianamede, şüpheli Emre E.’nin ‘basit yaralama’, ‘hakaret’, tehdit ve ‘mala zarar verme suçlarından 1 yıl 5 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanık Emre E.’nin eşi zanlı Gülüzar E. ve şüpheli Buse K.’nın ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘basit yaralama’ suçlarından 1 yıl 3 ay 5 yıl hapis cezasına çarptırıldıkları iddianame ‘, İstanbul 18. Mahkemesine gönderildi.

Öte yandan şüphelilerin şikayetçinin kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla şikayette bulundukları soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

İrem Demir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi