Trabzonspor Maçını Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız

Trabzonspor Maçını Kazanmak İçin Her Şeyi Yapacağız
12:44 - Nisan 19 2023 Çarşamba

Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor ile yapacakları önümüzdeki maç öncesinde konuştu ve galibiyet için çıkacaklarını vurguladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Sahamızda puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Trabzonspor maçı kolay bir maç olmayacak. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

“Hakemler VAR’a bile gitmiyor”
Çalımbay, geçtiğimiz hafta oynadıkları Giresunspor maçında iyi oynadıklarını ve birçok pozisyona girdiklerini belirtti. Ancak bireysel hatalar nedeniyle gol yediklerini ve aynı durumun Başakşehir maçında da yaşandığını söyledi. Hakem hatalarına da dikkat çeken Çalımbay, “Bize niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. Bizim onlara gösterdiğimiz saygıyı onlar bize göstermiyor. Hakkımız olan pozisyonlara hakem arkadaşlarımız es geçti” şeklinde konuştu.

“Kolay bir maç olmayacak”
Trabzonspor maçının kolay olmayacağının altını çizen Çalımbay, sahalarında puan veya puanlar almak zorunda olduklarını belirtti. Taraftarlarının desteği ile güzel şeyler yapabileceklerini ifade eden Çalımbay, “Kötü oynamıyoruz. Kötü goller yiyoruz ve de çok gol kaçırıyoruz. Bu da maçlarda gözüktü. Onun için bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi