Trabzonspor Konyaspor Canlı İzle | TS Konyaspor ilk 11’ler | Trabzonspor Konyaspor’da saat kaçta hangi kanalda

Trabzonspor Konyaspor Canlı İzle | TS Konyaspor ilk 11’ler | Trabzonspor Konyaspor’da saat kaçta hangi kanalda
21:12 - Temmuz 19 2020 Pazar

TRABZONSPOR: 0 KONYASPOR: 0

Canlı anlatım

1 Maç başladı.

6 ‘Alper Uludağ pas tarafından ceza sahası dışında topla buluşan Ömer Ali Şahiner, sol vuruştan gelen topla topu ağlara gönderiyor.

İlk 11’ler

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Campi, Da Costa, Novak, Ndiaye, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Uğur, Anicic, Alper, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Milosevic, Hadziahmetovic, Bajic

38. randevu ile Trabzonspor ve Konyaspor

İki takım arasındaki 37 lig maçında Trabzonspor’un 19-9 üstünlüğü var. 9 yarışmada taraflar berabere kaldı. Karadeniz temsilcisi söz konusu maçlarda rakip ağları 55 kez yayınladı ve kalesinde 39 gol gördü. Rakibiyle ligdeki son 7 maçını kaybetmeyen bordo mavisi, bu süreçte 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Trabzon’da oynanan 12 maç Trabzonspor’un avantajı ile sona erdi. İttifak Holding Konyaspor tarafından 5 maç kazanılırken, taraflar 1 maçta sahadan ayrıldı. Süper Lig’in ilk yarısında Konya’da oynayan Trabzonspor sahaya 1-0 galip ayrıldı.

Kart cezası Sosa gömlek giymeyecek

Karadeniz takımında kart kaptanı takım kaptanı Jose Sosa dışında eksik bir oyuncu yok. Trabzonspor’un yarın Uğurcan Çakır, Pereira, Hosseini, Da Costa, Novak, Abdulkadir parmak ucu, Ndiaye, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme ve Sörloth 11 ile karşılaşması bekleniyor.

Gökmen Şahin

Trabzonspor İ.H. Konyaspor maçı nasıl canlı?

Trabzonspor İ.H. Konyaspor maçını beIN Sports ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz. Çevrimiçi izlemek istiyorsanız, tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz olarak izleme olanağına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alımı nasıl yapılır?

Digitürk ile tek bir maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek bir eşleşme satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor’un konuğu olacak Konyaspor, antrenmanıyla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Sezonu kapatacak ve Kayacık Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler ve tedaviye devam edilen Paolo Hurtado tarafından verilen eğitimin engeli nedeniyle eğitim alınacak olan Volkan Fındıklı da tedaviye devam etmedi. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve maçtan sonra 2 ila 5 ve topla sona erdi.

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor şampiyonluk umutlarının son köşesine girdi. Son 2 haftaya 62 puanla girip, 66 puanla Medipol Başakşehir’in 4 puan gerisinde kalan bordo-mavi insanlar şampiyonluk şansına devam etmek istiyor. Başakşehir sahasında Hes Kablo Kayserispor karşısında mağlup olacağı sonucuna göre, Bordeaux mavisi şampiyonluk umudunu geçen haftaya taşıyacak. Başakşehir’in rakibi Hes Kablo Kayserispor sahadan 3 sayı ile ayrılırsa, İstanbul takımı diğer sonuçlara bakılmaksızın şampiyonasını ilan edecek.

Gökmen Şahin

Gökmen Şahin

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi