Trabzonspor Başakşehir Canlı İzle | TS BŞK ilk 11’ler | TS Başakşehir saat kaçta hangi kanalda

Trabzonspor Başakşehir Canlı İzle | TS BŞK ilk 11’ler | TS Başakşehir saat kaçta hangi kanalda
19:00 - Ekim 17 2020 Cumartesi

Süper Lig’in 5. haftasında 5 puanla 12. sırada olan Trabzonspor, 1 puanla son sırada yer alan Başakşehir’i konuk ediyor. 19.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak.

Trabzonspor Başakşehir Canlı Nasıl İzlenir?

Trabzonspor Başakşehir maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online izlemek isterseniz tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digiturk tek maç satın alma nasıl yapılır?

Digiturk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıkla

Bahattin Şimşek, Süper Lig’de ilk kez Trabzonspor’a düdük çalacak

Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak Trabzonspor – Başakşehir maçının hakemi Bahattin Şimşek, bordo-blues maçında ilk kez düdük çalacak.

Süper Lig’in 5. haftasında hakem Bahattin Şimşek, Trabzonspor sahasında Başakşehir ile karşılaşmayı yönetecek. Şimşek’in yardımcıları Mustafa Sönmez ve Osman Gökhan Bilir olacak. Hakem kararları konusunda TFF yetkililerini kınayan bordo-mavili camianın gözleri, Bahattin Şimşek’in kararlarında olacak.

Hakem Bahattin Şimşek, Süper Lig’de ilk kez Trabzonspor karşısında görev yapacak. Şimşek, bordo-blues’un deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0 ve Antalyaspor’u 3-1 mağlup ettiği maçlarda VAR’ın koltuğunda oturuyordu. Üst Sınıf Hakemi, lig maçlarından birinde Başakşehir’in düdüğünü çaldı. Bahattin Şimşek, 2018-19 sezonunda Başakşehir-Alanyaspor karşılaşmasını 1-1 berabere kalarak yönetti.

Başarılı hakem, Tarımın bordo maviliğiyle, Türkiye Kupası’nda oynanan Sivas Belediyespor maçında 5-0 mağlup oldu.

Trabzonspor hazırlıklarına devam etti

Bordo-blues, evinde oynayacakları Başakşehir mücadelesi için hazırlıklarına devam etti. Teknik Müdür Eddie Newton yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen eğitimde dayanıklılık egzersizleri yapıldı. Bordo-mavili insanlar, yarın yapacakları eğitim ile hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan Trabzonspor’un golcüsü Djaniny Tavares Semedo da lisanslıydı.

Trabzonspor-Başakşehir maçı VAR Zorbay Küçük

Zorbay Küçük, Süper Lig’in 5. haftasında bu akşam oynanacak Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) oldu.

Trabzonspor, Süper Lig’in 5. haftasında bu akşam Başakşehir’i konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak kavgada hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcıları Mustafa Sönmez ve Osman Gökhan Bilir olacak.

Zorbay Küçük, bu zorlu yarışmanın VAR’ı oldu. Video Hakem Yardımcısı (AVAR) olarak Bahattin Duran Küçük’e eşlik edecek.

Visca, Trabzonspor maçlarını beğendi

Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu Edin Visca, Süper Lig’de turuncu-lacivertlilerin mücadele etmeye başladığı 2014-2015 sezonundan bu yana Trabzonspor’a karşı 12 maçta attığı 18 golün 9’una doğrudan katkıda bulunmayı başardı.

Süper Lig’in 5. haftasında Başakşehir, yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Kalan 4 haftada 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik kaybeden ve henüz gol atmayı başaramayan turuncu-lacivertliler masanın son sırasında yer alıyor. Mutlak galibiyet şifresi ile Trabzon’a giderek İstanbul temsilcisi 3 puanla buluşmak ve Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde moral yükseltmek istiyor. Hasan Ali Kaldırım, Rafael, Chadli, Boli, Deniz Türüç, Guiliano ve Ravil Tagir’in kadrosuna eklediği ancak yaralıların iyileşme sürecine önemli katkı sağlayan Başakşehir’de yaralanmaları nedeniyle bu isimlerden bazılarını kullanamadılar. takımın uyumu.

Edin Visca, içinde yıldız futbolcuların bulunduğu turuncu-lacivertli takımın bordo-maviye karşı en büyük kozu olacak.

18 golün yarısında imzasını aldı

Her sezon olduğu gibi transfer döneminde birçok takımla adı anılan ancak Başakşehir’de devam etme kararı alan ve 2025 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalayan Visca, Trabzonspor maçlarını çok seviyor. M. Başakşehir’in Süper Lig’de yarışmaya başladığı 2014-2015 sezonundan bu yana Trabzonspor’a karşı 12 maçta attığı 18 golün yarısında Bosna Hersekli oyuncu imzası var. 30 yaşındaki futbolcu bu süreçte bordo-mavili ağlarda 5 gol bırakarak 4 gol attı.

Edin Visca, 1-1 biten maçta 2014-2015 sezonunun 3. haftasında Trabzonspor’un ilk golünü attı. Aynı sezon ikinci yarısında Trabzon takımının 3-2 galip geldiği maçta Visca, takımına 1 golle katkıda bulundu.

2016-2017 15. haftasında rakibini evinde 1-0 mağlup eden Başakşehir, galibiyeti getiren tek gol Bosna-Hersek’ten geldi.

2018-2019 sezonunun ikinci yarısının ilk maçında turuncu-lacivertli takım deplasmanda Trabzonspor’u 4-2 yenerken, Visca 1 golle öne çıktı. Edin Visca, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında 2-2 biten maçta bordo-mavili ağların son golünü attı.

Tecrübeli oyuncularla 1 asistle Trabzonspor maçları şöyle:

2019-2020 Trabzonspor: 1 – Başakşehir: 1

2018-2019 Başakşehir: 2 – Trabzonspor: 0

2017-2018 Başakşehir: 2 – Trabzonspor: 2

2017-2018 Trabzonspor: 0 – Başakşehir: 2

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi