Tıbb-ı Nebevi’ye Göre Yeme İçme ve Uyku Adabı Konferansı Düzenlendi

Tıbb-ı Nebevi’ye Göre Yeme İçme ve Uyku Adabı Konferansı Düzenlendi
21:32 - Ekim 21 2021 Perşembe

Sivas – Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulunun öncülüğünde düzenlenen Tıbb-ı Nebevi’ye Göre Yeme İçme ve Uyku Adabı konferansına; Sivas Vali yardımcısı, Mili Eğitim Şube Müdürü, öğretmen ve öğrenciler de katılım gösterdi.
Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) kapsamında düzenlenen konferansa geniş bir izleyici kitlesi katılım gösterdi. Sivas Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü olan Bekir Dal ile öğretmen ve öğrencilerin katılım gösterdiği ifade edildi.
ERDEM Projesi kapsamında hibe desteği alan “Şifaiyeden Darüşşifaya: Bir Şifa Yolculuğu Projesi” kapsamında düzenlenen programa İlahiyat Fakültesinde Öğretim Görevlisi olan Dr. Mehmet Çetin de katıldı. Programdaki konferansta konuşan Çetin; Hz. Muhammet (sav) tarafından tavsiye edilen temizlik, beslenme ve uyku düzeni konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu.
Öte yandan konferans sonrasında Sivas Vali Yardımcısı olan Şakir Öner Öztürk; seminerde konuşma yapan Dr. Mehmet Çetin’e plaket verdi. Yaptığı konuşmada öğrencilerin temizlik, sağlıklı bir şekilde beslenme konusuna dikkat etmeleri gerektiğini ifade eden Çetin; Peygamber efendimizin hayatının örnek alınması gerektiğini de belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi