theHunter Bedava Oldu, Almak İçin Gerekenler

theHunter Bedava Oldu, Almak İçin Gerekenler
10:45 - Kasım 25 2021 Perşembe

theHunter bedava oldu. Oyuncular hemen oyuna sahip olarak bu fırsatı kaçırmadan yakalayabilir. Yapılması gerekenler çok basit.

Epic Games, 2018 yılının Aralık ayında kurulan ve günümüze kadar her hafta bir veya birden fazla oyun ile kullanıcıları sevindiren bir firma. Geçtiğimiz hafta birden fazla oyunu ücretsiz hale getirip kullanıcıların bütçesini koruyan Epic Games firması bu sefer theHunter oyunu ile karşımıza çıkıyor. Oyun kısa süreliğine ücretsiz olduğu için oyuncuların kısa süre içerisinde oyunu kütüphanesine eklemesi gerekiyor. Kütüphaneye eklenen oyun oyuncuya ait oluyor.

theHunter Bedava Oldu

32 TL değerindeki theHunter kısa süreliğine ücretsiz oldu. Oyunun ucuz olduğuna bakmayın, çünkü oyun kullanıcıları büyüleyen bir doğaya sahip. Gerçekçi grafikler ile ön plana çıkan bu oyun, doğasıyla oyuncuları etkisi altına alırken avcılık deneyimini üst seviyeye taşıyan theHunter, oyuncuların bu konuda farklı ve özgün olaylara tanıklık etmesine de olanak tanıyor. Pek çok oyun paketine sahip olan theHunter, devasa dünyası ve pek çok hayvan türü ile oyunculara en iyi anları sunmaya çalışıyor.

theHunter Bedava

Eleştirmenlerin bazıları oyunu beğeniyle karşılaşmış durumda. Oyuna sahip olmak isteyen bir kişi Epic Games hesabına giriş yapmak veya yeni bir hesap oluşturmak zorunda. Bu aşamayı başarıyla geçen bir oyuncu hemen Epic Games Store ana sayfasına gelerek burada bir miktar aşağıya kaydırdıktan sonra ücretsiz oyun kısmında oyun yer alacak. Hemen oyunu buradan kütüphaneye eklemek gerekiyor. Sonrasında Epic Games Launcher yazılımı ile oyun oynanabiliyor.

theHunter bedava olarak karşımıza çıkıyor olsa da bazı oyuncular sistem gereksinimlerini merak edebilir. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core i3-4170 işlemci, 4 GB RAM, NVIDIA GTX 660 veya ATI Radeon HD 7870 ekran kartı, 1 GB VRAM ve 60 GB depolama alanı yer alıyor. Önerilen sistem gereksinimleri Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i7 işlemci, NVIDIA GTX 760 veya AMD Radeon R9 270 ekran kartı, 4 GB VRAM ve 8 GB RAM olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi