The Vanishing of Ethan Carter Ücretsiz Oldu

The Vanishing of Ethan Carter Ücretsiz Oldu
10:39 - Aralık 20 2021 Pazartesi

The Vanishing of Ethan Carter ücretsiz oldu. Oyuncular hemen bu oyunu alarak gizem dolu bir maceraya adım atmaya başlayabilir.

Epic Games, 2018 yılının Aralık ayında kurulduğu dönemden bu yana oyuncular için her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya başlayan bir firma oldu. Mağaza, bu kampanyasına günümüzde devam ediyor olsa da yılbaşı tatili yaklaştığı için son zamanlarda her gün bedava oyun dağıtmaya başladı. Firma, yılbaşına kadar bu kampanyasına devam ediyor olurken yeni ücretsiz olan oyun da ortaya çıkmış oldu.

The Vanishing of Ethan Carter Ücretsiz!

The Vanishing of Ethan Carter, gizemli teması ve birinci şahıs nişancı şeklinde oynanışı ile öne çıkıyor. Doğayla iç içe bulunan bu oyunun hikayesini incelediğimizde oyun, Ethan’ın kayboluşunu konu alıyor. Ana karakter, ailesinin akıbetinin arkasında yer alan gizemli olayı çözmeye ve gerçeğin peşine takılmaya çalışıyor. 33 TL değerindeki bu oyun The Astronauts firması tarafından geliştirilip aynı firma tarafından yayınlanmış durumda. Kısacası oyuncu, gizemli bir dünyada yol alıyor ve ilginç olayları çözmeye çalışıyor.

The Vanishing of Ethan Carter Ücretsiz

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 10 64 bit işletim sistemi, Intel Core 2 Duo işlemci, 6 GB RAM, 1 GB VRAM ve DirectX 11 desteği yer alırken önerilen sistem gereksinimlerini incelediğimizde oyun için Intel Core i5 işlemci, 8 GB RAM ve 4 GB VRAM gerekli olduğu görülüyor. The Vanishing of Ethan Carter isimli oyunun Metacritic puanlarını incelediğimizde oyunun Metascore değerinin 82 olduğu, kullanıcı puanı değerinin ise 8 olduğu dikkat çekiyor. Yani oyun beğenilmiş durumda.

The Vanishing of Ethan Carter ücretsiz hale gelse de oyuncular bu oyuna nasıl sahip olunacağını merak etmeye başladı. Bu oyunu almak adına yapılması gereken öncelikle Epic Games Store web sitesine girmek. Sonrasında hesaba giriş yapıp ana sayfaya geldikten sonra oyunun olduğu kısma inmek ve oyunu kütüphaneye eklemek. Oyunu oynamak için Epic Games Launcher uygulamasını kurup giriş yapmak ve sonrasında oyunu kurmak gerekiyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi