The Game Awards 2021 Ödülleri Açıklandı

The Game Awards 2021 Ödülleri Açıklandı
10:06 - Aralık 12 2021 Pazar

The Game Awards 2021 ödülleri duyuruldu. Los Angeles’ta gerçekleşen etkinlik kapsamında pek çok oyun ödüle layık görüldü.

The Game Awards, oyun ödüllerinin sunulduğu bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor. Yıllardır düzenli olarak yapılan bu etkinlik bu yıl da pek çok oyunun ödül almasını sağladı. Etkinlikte yalnızca ödül dağıtımı yapılmıyor, aynı zamanda yeni çıkacak olan oyunların da fragmanı yayınlanıyor. Kısacası oyuncular için harika bir etkinlik sağlanıyor. Etkinlik Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde, Los Angeles şehrinde yer alan Microsoft Theater’da yapılıyor. Sunucusunun Geoff Keighley olduğu bu etkinlik bu yıl da yeni oyunlar ile karşımıza çıktı.

The Game Awards 2021 Ödülleri Duyuruldu

The Game Awards’ın bu yılki etkinliğinde öne çıkan oyun It Takes Two oldu. Yılın oyunu seçilen It Takes Two, yapılan oylama sonucunda ödülünü almış oldu. En iyi oyun yönetmeni ödülünü ise Deathloop oyunu aldı. En iyi anlatı ödülü ise Marvel’s: Guardians of the Galaxy oyununa gitti. En iyi mobil oyuna sahip görülen oyun Genshin Impact olurken en iyi aksiyon sahnelerine sahip olan oyun Returnal olarak seçildi.

The Game Awards 2021

The Game Awards 2021 etkinliği ile birlikte pek çok oyunun ön gösterimi yapıldı. Tanıtımı yapılan oyunlar arasında Horizon Forbidden West, Sniper Elite 5, Weird West, Kill the Justice League, Edge of Eternity, Hello Neighbor 2, Forspoken ve Pupperazzi gibi pek çok oyun yer aldı. Oyuncular simülasyondan aksiyona, maceradan yeni serüvenlere yeni çıkacak oyunların heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.

The Game Awards’ın bu yıl düzenlenen etkinliğinde ödül alan diğer oyunlar arasında en iyi çok oyunculu ödülü It Takes Two, en iyi bağımsız yapımcı ödülü Kena: Bridge of Spirits, en iyi skor ve müzik ödülü NieR Replicant ver.1.22474487139 en iyi e-spor oyunu ödülü League of Legends, yılın içerik oluşturucusu ödülü Dream ve en iyi sanal gerçeklik / karma gerçeklik oyunu Resident Evil 4 olarak karşımıza çıktı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi