TFF: ‘Yayıncı tüm ödemeleri ödemedi’

TFF: ‘Yayıncı tüm ödemeleri ödemedi’
22:12 - Aralık 18 2020 Cuma

BeIN Media, Kulüpler Birliği Vakfı’nın yayın ödemeleri nedeniyle bu hafta Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarında ilk 60 saniye futbol oynamayarak yayıncıyı protesto edeceğini açıklamasının ardından bugüne kadar tüm ödemelerin TFF’ye yapıldığını duyurdu. . Bir başka açıklama Bu açıklama Türkiye Futbol Federasyonu’ndan sonra geldi. TFF’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Futbol Kulüpleri Derneği’nin ortak kamuoyuna duyurmasının ardından, Digiturk beIN MEDYA GRUBU yayıncısı tarafından yapılan açıklama Federasyonumuz tarafından titizlikle takip edildi.

Digiturk beIN MEDIA GROUP 2020/21 sezonu yayın hakları bedelinde ve kamuoyunda prensipte ulaşılan meblağ göz önünde bulundurulduğunda bile, yapması gereken tüm ödemeleri buna göre yapmadığını çok net bir şekilde bilinmesini istiyoruz. 2020/21 sezonu esas sözleşme hükümlerine.

Bu nedenle henüz bir anlaşmaya varılmamış olsa da yayıncının “Digiturk, 2020/21 sezonunda bugüne kadar oynanan tüm maçlar için yayın lisans ücretini TFF’ye tam olarak ödedi” açıklaması gerçeği yansıtmıyor.

tüm taraflar açısından büyük hassasiyet arz eden konular, Federasyonumuz tarafından Türkiye Cumhuriyeti Hukuku çerçevesinde kapsamlı bir şekilde değerlendirilmekte ve yasaların gerektirdiği kamuyu aydınlatma ile paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisini saygımızla sunuyoruz. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi