Terör örgütü PKK’nın hain tuzağı 9 çocuğu babasız bıraktı

Terör örgütü PKK’nın hain tuzağı 9 çocuğu babasız bıraktı
13:00 - Haziran 21 2020 Pazar

Silopi ilçesindeki Cudi Dağı Kurtik Tepe bölgesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından düzenlenen antlaşma saldırısında 4 Hacı Atilla çocuğu, 2 Osman Tuncay çocuğu ve 3 Nesim Beştaş çocuğu yetim kaldı. Evlerinin geçimi için çalışırken teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan işçilerin çocukları Babalar Günü’nden acı çekti.

4 çocuğu geride bıraktı

Şehit işçi Hacı Atilla’nın yaşam öyküsü seyirciyi bunalttı. Atilla’nın ilk karısı, yaklaşık 3 yıl önce kalp krizinden sonra öldü. 9 yaşındaki Tülay, 7 yaşındaki Ecrin ve 3 yaşındaki Bizyonemin’in hem annesi hem de babası olan Atilla, bir süre sonra ikinci evliliğini yaptı. Bu evlilikten 1 çocuğu olan Atilla, Babalar Günü’nden 4 gün önce teröristler tarafından hain bir saldırı olarak şehit edildi. Atilla, 3’ü yetim ve yetim olmak üzere 4 çocuk bıraktı.

“Tanrı sana terörizmi lanetledi”

Güçlükonak, Şirnak ilçesi Akçakis Köyü’nde yaşayan Hacı Atilla’nın annesi Sadiye Atilla, oğlunun 4 çocuğu olduğunu söyledi. Sadie Atilla, “İlk karısından 2 kızı ve 1 oğlu vardı. İlk karısı kalp krizi geçirip öldüğünde tekrar evlendi. Karısı Selamet Atilla’nın 1 yaşında bir oğlu var. Kızım anlatmaya geldi Ben, hacıların terörist arabası altında, mayın patlatıldığını söyledi, derhal kendimi fırlattım, bağırdı ve birinden beni Silopi’ye götürmesini istedi, oraya gittiğimde şehit oldu, evine çalışmaya gitti. hiç kimse bizi öldürmez çünkü oğlum masumdu, kendi çocukları için gitti, “Allah size terörizm belası versin. Tanrı size binlerce kez bela versin. Oğlumdan sonra dört yetim kaldı. Şimdi ne yapacağım? ”

Hacı Atilla’nın karısı Selamet, “Umarım kanımız yerde kalmaz. Hacı çocuğunu düzgün görmedi. Oğlum 7 aylık. Hacı oğlunu görmeye gitmedi. Onu görmedim, var Onu görmedim, son kez eşimi görmek istedim, eşim işe gitmişti, Allah onlara bela versin, ekmeğine gitmişti, çocukları yetimdi, 3 yetim vardı. . ”

Melih Yiğit

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi