Terleme Problemine Son!

Terleme Problemine Son!
13:35 - Temmuz 13 2022 Çarşamba

Dermatoloji Uzmanı Dr. Aykut Aldemir; yaşam kalitesini olumsuz etkileyen terleme sorunundan 15 dakikada kurtulmanın mümkün olduğunu aktardı!

İnsanların günlük yaşam akışını olumsuz olarak etkileyen terleme sorununa yönelik olarak önemli bilgiler aktaran Dermatoloji Uzmanı Dr. Aykut Aldemir; bu sorundan kısa bir süre içerisinde kurtulmanın mümkün olduğunu ifade etti. Özellikle terleme sorunun hem sosyal hem de iş hayatını olumsuz etkilediğini ifade eden Aldemir; uygulanan terleme botoksu uygulamasıyla bu sorundan kurtulmanın mümkün olduğunu belirtti.

Terleme botoksu uygulandıktan sonraki 6 aylık süre içerisinde terleme sorununun yaşanılmadığını ifade eden Dermatoloji Uzmanı Dr. Aykut Aldemir; bu işlemin sadece 15 dakika içerisinde tamamlandığını da işaret ediyor. Özellikle koltuk altlarına uygulanan botoksun; terlenme sorunun giderilmesine etkili olduğunu ifade eden Aldemir; günümüzde bu sorunun son derede pratik bir şekilde giderilebildiğini de vurguluyor! Sivas Medicana Hastanesi’nde Dermatoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Aykut Aldemir; terleme sorununun giderilmesinin insan hayatını olumlu etkilediğini de ifade ediyor!

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi