TEKNOFEST Sivas İddiasını Sürdürüyor!

TEKNOFEST Sivas İddiasını Sürdürüyor!
16:42 - Ağustos 11 2022 Perşembe

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen TEKNOFEST kapsamındaki ‘’Uluslararası ve Liseler Arası İnsansın Hava Araçları Yarışması’’ etkinliğinde Sivas emin adımlarla devam ediyor!

Sivas’ı temsil eden Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TEKNOFEST de gerçekleştirilen yarışmada il türü başarıyla geçmesini bildi! Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen ‘’Uluslararası ve Liseler Arası İnsansın Hava Araçları Yarışması’’ yoğun katılımla devam ediyor! Bu yarışmada ‘’İnsansız Hava Araçları’’ kategorisinde Sivas’ı temsil eden Şehir Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bir üst tura çıktı!

Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘’RoboTurco’’ adını verdiği robotun ilk turu geçtiği belirtildi. Öte yandan 16 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan yarışmada iddialı bir konumda yer alan Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Listesi Müdür; Muharrem Daşan; Proje danışmanı olan Alper Ulaşı tebrik ederek; Sivas’ı temsil etmekten memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi