Tecrübeli Elemana Alman Vizesi Geliyor

Tecrübeli Elemana Alman Vizesi Geliyor
12:48 - Haziran 11 2019 Salı

İş hayatınıza Almanya’da devam edip yaşam standartlarınıza yükseltebilirsiniz. Tecrübeli olana Alman vizesi geliyor bende bu imkândan yararlanacağım diyorsanız aşağıdaki gerekli belgeleri hazırlayıp başvuru yapabilirsiniz.

İlk olarak işi bulmanız gerekiyor. İşi bulduktan sonra vize alıyorsunuz. Yani elinizde teklif olmalı. İş kontratı olduğunu gösteren bir belge olmalı. Tecrübeli elemana Alman vizesi geliyor peki başvuru nasıl yapılır diyorsanız aldığınız kontrat ile vize başvurusu yapılmalıdır. Ulusalar arası nitelikli bir işe sahipseniz Almanya’ da kariyer yapma imkanından yararlanın.

Tecrübeli Elemana Alman Vizesi Geliyor!

Başvuru Alman konsolosluklarından yapılır. Konsolosluğa başvuru yapılır randevu alınmalıdır. Sizden istenen belgeleri hazırlayıp öyle gitmek gerekiyor. Gereken belgeleri internet sayfasından ya da iletişim numaralarından öğrenebilirsiniz. Gitmeden önce ücreti de ödeyip dekontunu almanız gerekiyor.  Aracı bir firma varsa zaten onlar sizi yönlendirecektir. Sonrasında ise süreç başlıyor. Süreç tamamlanıp onay alındığında pasaportla beraber vizenizi veriyorlar.

Almanya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

  • Bulduğunuz işin Almanya’daki adresi, posta kodu, işin ve görevin adı, çalışma şekli ve maaşın net olarak yazdığı iş kontratı.
  • Okuduğunuz Üniversiteye ve bölüme den denk gelen üniversite denklik çıktısı.
  • 2 adet biyometrik fotoğraf
  • Pasportunuz
  • Belirtilen sürede seyahat sağlık sigortası
  • Vize ücreti

 

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi