TBMM’de yeni koronavirüs önlemleri

TBMM’de yeni koronavirüs önlemleri
23:12 - Haziran 24 2020 Çarşamba

Covidien-19 TBMM’nin oluşturulan koronavirüs içindeki risk ve tehditlerinin patlak vermesi için gerekli önlemlerin alınması amacıyla (Covidien-19) Kriz Yönetim Komitesi toplanacak yeni tedbirler aldı. Bu çerçevede, TBMM Genel Sekreterliği tarafından yayınlanan bir genelge ile ilan edilmiştir.

Alınacak önlemler aşağıdaki gibidir:

“Yüz. Yıl Garden Restaurant ve Members Restaurant hariç tüm restoranların kapatılmasıyla birlikte tüm personel Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından personeline dağıtılacaktır. Kış Bahçeleri ve 100. Yıl Bahçe Restoranı dışındaki tüm çay evleri değil TBMM Kampüsü ve ekleri hizmet verecek.

Personel, kampüsteki temizlik, özellikle sosyal mesafe, maske ve el hijyenine duyarlı olacaktır. Pandemi ekipleri Basın, Yayınlar ve Halkla İlişkiler Dairesi, Destek Hizmetleri Dairesi ve TBMM Koruma Dairesi tarafından oluşturulacak, bu ekipler salgına karşı mücadelede uygulanan önlemlerin kontrolünden sorumlu olacak ve Parlamento Kampüsü ve eklerinde meydana gelecek ihlallere dakikalar hazırlar ve gerekli idari yaptırımlar uygulanır. ”

Ahmet Umur Öztürk

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi