Ziraat Odası Başkanı Çetindağ’dan TARSİM’e tepki

Ziraat Odası Başkanı Çetindağ’dan TARSİM’e tepki
10:38 - Eylül 24 2021 Cuma

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ basın mensuplarına yaptığı açıklamada Sivaslı çiftçilerin TARSİM sigortalarından dolayı mağdur olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz dönemlerde internet sitemizden haberlerini de paylaştığımız TARSİM’e olan tepkiler dinmek bilmiyor. Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ da yaptığı açıklamada TARSİM’e olan tepkilerini dile getirerek Sivaslı çiftçilerin mağduriyetlerini detaylı bir şekilde açıkladı. Basın mensuplarına konuşan Çetindağ, çiftçilerin yaşadığı mağduriyetlerden dolayı TARSİM’den gerekli desteği ve tazmini alamadığını belirterek söz konusu durumun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini ifade etti. Çiftçilerin yaşadıkları arazi mağduriyetleri ve hasarların hakkaniyetli bir şekilde belirlenerek bir an önce arazi sahiplerine gerekli ödemelerin yapılması gerektiğini söyledi.

Çetindağ açıklamalarının devamında önümüzdeki yıllarda Sivaslı çiftçilerin TARSİM’e sigorta yaptırmayacağını belirterek halihazırdaki mağduriyetler konusunda TARSİM yetkililerinden açıklama yapılmasını talep etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi