Taksi şoförü müşterisini yüksek puanla yakalayacak

Taksi şoförü müşterisini yüksek puanla yakalayacak
07:00 - Ağustos 4 2020 Salı

İstanbul Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, salgının halen işlerini etkilediğini ve sektördeki iş kaybının yüzde 60 olduğunu söyledi. Pandeminin etkisinin Eylül ayı itibariyle daha da azalacağını öngördüklerini belirten Aksu, “Bu süreçte, sektörümüze Özel Tüketim Vergisi teşviği tekrar gelirse, 270 milyon lira araç satın alarak sezonu açmak istiyoruz. ve otoparkı yeniliyor. ÖTV teşviki ile her yıl üç bin araç yenileniyor. Burada 250 bin kişi ekmek yer. Her gün 800 bin nakliye taşıyoruz. Bu gerçekler ışığında araçlarımızı yenilemek ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak istiyoruz. ”

Sektörü daha da eğlenceli hale getirmek için mobil bir uygulama üzerinde çalıştıkları bilgileri veren Aksu, “Ödüllendirme sistemini tanıtarak müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu iş bittiğinde iyi haberler vereceğiz. Sektördeki iyi örnekleri kopyalayarak müşterilerimizi daha memnun ve mutlu etmek istiyoruz. ”

Müşteriler mobil uygulamayı kullanarak taksi şoförünü kullanabilir; Trafik kurallarına, nezaket, yolcu ve yol güvenliğine uyma gibi birçok konuda puan alacaktır. Bu puan sistemde görülecektir. Müşteriler yüksek puanlı sürücüleri seçebilecekler. Böylece, notlarını yükseltmek isteyen sürücüler arasında tatlı bir rekabet başlayacaktır.

Türkiye Gazetesi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi