Sürücü çiftin gelin arabaları kullandıkları şehir içi otobüs oldu

Sürücü çiftin gelin arabaları kullandıkları şehir içi otobüs oldu
16:12 - Temmuz 18 2020 Cumartesi

2 yıl bir buçuk yıl önce Bursa’nın ilk ve tek kadın şehir içi otobüs şoförü olarak çalışmaya başlayan Ayşen Korkmaz (43), aynı zamanda Erdal Acar’da (42) kendisi gibi bir şehir otobüs sürücüsü. kalbini kaybetti.

Bir süre sonra evlenmeye karar veren çift, dünya evine iyi bir şekilde girdi. Ekmek parası için her gün, mahalle mahallesi olan cadde caddesini sallayan gelinin arabası kullandıkları belediye otobüsü oldu. BURULAŞ şehir içi otobüsünü süsleyen gelin ve damat, Ayşen Korkmaz yönetimi altında şehrin sokaklarında tur yapılarak düğün törenlerinin yapılacağı salona geldi. Düğün töreni ile birbirlerine ‘evet’ diyen çiftin, ömür boyu birlikte olacağına söz verildi.

Bursa’da 2 buçuk yıldır otobüs şoförü olan Ayşen Korkmaz, “Bugün çok mutlu bir gün. Elim titriyor. Teşekkür ederim, Genel Müdür Mehmet Kürşat Çapar arzumuzu geri çevirmedi. düz ayakkabılar yanımda çünkü yüksek topuklu ayakkabı kullanamıyorum. Çok güzel tepkiler alıyorum. Bursa’da. “Tek kadın şoförüm. Keşke peşimden gelsin. Kadınlar bana bakarak cesaret almalı. Korkacak bir şey yok.

Birlikte çalıştıkları Ayşen ile dünyaya giren Erdal Acar, “Bir sabah işteyken bayan Ayşen’i gördüm. Hayatımın bir parçası olmayı düşündüm. Onunla temasa geçtim. Bursa’nın tek kadın otobüs şoförü ile hayatımıza katıldığım için çok gurur duyuyorum. Çok mutluyum. Otobüs Dekorasyonla Bursa’da bir ilke imza atmak istedik. ”

Samet Doğru – Abdullah Çibir

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi