Şüpheli koca Zeytinburnu’nda ateşli silahla yaralı kadını yakaladı

Şüpheli koca Zeytinburnu’nda ateşli silahla yaralı kadını yakaladı
01:00 - Haziran 20 2020 Cumartesi

Olay, 4 Haziran günü saat 00.30’da Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi Abay Caddesi’ndeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre Nurtaç C. (49), karısı Ragıp C.’den boşanacağını ve ailesine gideceğini söyledi. Bunun üzerine Ragıp C. yanındaki silahı çıkardı ve karısı Nurtaç C.’ye iki ayak üstünde isabet etti, evden kaçtı ve kayboldu.

Öleceğini düşünen kadın şüphelisini kanıyla birlikte yazdı

Nurtaç C., kocası evden kaçarken bağırarak yardım çağırmaya çalıştı. Bu arada, öleceğini düşünen yaralı kadın, “Annem ve babam, doğru, endişelenme, endişelenme, Ragıp bana vurdu, ondan kurtuldum” notunu yazdı.

Kaçan kocası oğlunu aradı ve annesini dövdüğünü söyledi.

Olay yerinden kaçan Ragıp C., oğlunu aradı, annemi dövüp git ve bak. Olayın gerçekleştiği eve gelen çocuk korkunç bir görüşle karşılaştı. Annesini kanda gören genç, sağlık ve polis ekiplerini aradı ve yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına müdahale ederek hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli koca Esenyurt’ta gözaltına alındı

Olaydan sonra soruşturma başlatan polis ekipleri, şüpheli Ragıp C.’nin Esenyurt’ta bir adreste saklandığını tespit etti. Akşam saat 22.00 civarında polis ekipleri Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde adrese baskın düzenledi ve şüpheli kocayı gözaltına aldı. Kişinin güvenli prosedürleri devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi