Su Kesintileri Sosyal Medyanın Gündeminden Düşmüyor

Su Kesintileri Sosyal Medyanın Gündeminden Düşmüyor
19:42 - Aralık 6 2021 Pazartesi

Sivas’ta yaşanan su kesintileri bir süredir aralıklarla devam ederken, yaşanan su sıkıntısı bazı bölgelerde çözülmüş durumda. Sivas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Saitpaşa Caddesi’ndeki ana hattı destekleyen sistemde sorunlar yaşanması nedeniyle aralıklı kesintiler olabileceği açıklanırken yetkililerin görevinin başında olduğu ve kesintinin giderilmesi için gerekli tüm çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği açıklandı.

Bir süredir baraj suyunda yaşanan düşüklük nedeniyle teknik arızalar yaşandığını belirten yetkililer, sorunu çözmek için baraj suyunu çeşitli yöntemlerle su depolarına depolamaya başlamıştı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sivas’ta yaşayan çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yaşanan su kesintilerine isyan etti. Su kesintilerinin sürekli olarak uygulandığını ve su depolamak konusunda sorun yaşadıklarını belirten kullanıcılar, “Sivas’ta günlerdir su kesik”, “Su kesintileri ne zaman son bulacak?”, “Su kesintilerinin ne zaman son bulacağı hakkında net tarih var mı?” paylaşımlarında bulundu. Su kesintilerinin ne zaman son bulacağı ve altyapı ile ilgili problemlerin ne zaman çözüleceği ise henüz bilinmezken, su kesintilerinin büyük oranda baraj suyunda yaşanan düşüklük nedeniyle olduğu bilinmekte.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi