Su Kanalına Giren Araçta 1 Kişi Öldü!

Su Kanalına Giren Araçta 1 Kişi Öldü!
18:03 - Temmuz 23 2022 Cumartesi

Sivas’taki trafik kazasında bir aracın su kanalına girmesi sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Sivas – Gürün ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2’si ağır olmak üzere toplamda 5 kişinin yaralandığı açıklandı. Öte yandan kazada henüz 1 yaşında bir bebeğin hayatını kaybettiği belirtildi. Kazanın aracın su kanalına girmesiyle meydana geldiği açıklanırken; aracın bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıktığı da ifade edildi.

Gürün ilçesindeki Mazıkıran bölgesinde 59 yaşındaki M. Aktülin idaresindeki 35 MAG 84 plaka numarasına sahip olan otomobilin seyir sırasında nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde su kanalına girdiği belirlendi. Sonrasında aracın takla attığı ifade edilirken; kazada sürücüyle birlikte 32 yaşındaki D. Dağ, yine 32 yaşındaki M. Dağ, 5 yaşındaki E.D. Dağ ve 1 yaşındaki Berfin Dağ da yaralandı. Öte yandan henüz bir yaşındaki Berfin bebeğin, yaşamını yitirdiği de belirtilirken olayla ilgili inceleme de başlatıldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi