Sivaslı iş adamının ilginç stres atma yöntemi!

Sivaslı iş adamının ilginç stres atma yöntemi!
12:39 - Şubat 1 2020 Cumartesi

Medikal ürünler üzerine üretim yapan 600 metrekarelik firmasında kendisine 6 metrekarelik ufak bir atölye hazırlayan iş adamı Mehmet Gürbüzer boş zamanlarında burada stres atıyor.

Mehmet Gürbüzer’in sahip olduğu medikal firmasında tam 30 personel çalışıyor. Tüm üretim sürecini gözden geçiren ve kendi işinin başında vaktinin büyük bir bölümünü harcayan Mehmet Gürbüzer, fırsat buldukça kendine özel kurduğu atölyesine giderek polyester biblolar üretiyor. Bu şekilde iş stresinden kurtulduğunu söyleyen Mehmet Gürbüzer, hazırladığı bibloları yakınlarına hediye ediyor.

Gürbüzer yaptığı açıklamada önceleri boş vakitlerini sosyal medyada geçirdiğini, sonrasında bir atölye kurma fikrine hasıl olduğunu ve kurduğu günden beri çok sayıda güzel el işi ürünler ürettiğini ifade etti. İşlerin bunalttığı dönemde burada vakit geçirmenin kendisine terapi gibi geldiğini söyleyen Mehmet Gürbüzer kendisi için biblo yapımının bir hobi haline geldiğini söyledi. Gürbüzer, şu ana kadar 500’e yakın Atatürk büstü ortaya çıkararak yakın arkadaşlarına hediye ettiğini söyledi.

VİDEO :

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi