Steam İndirimler Yapmaya Başladı

Steam İndirimler Yapmaya Başladı
10:51 - Kasım 22 2021 Pazartesi

Steam indirimler ile birlikte pek çok kullanıcıyı mutlu etti. Kasım ayı indirimleri ile beraber karşımıza çıkan firma, insanları memnun etmeye çalışıyor.

Kasım ayı, pek çok mağazanın büyük indirimler düzenlemiş olduğu bir dönem olarak karşımıza çıkmakta. Mağazalar %90’a hatta daha da üzerine varan indirimler ile birlikte kullanıcıların bu fırsattan yararlanmasını sağlıyor. Oyunculara sunulmuş olan bu fırsat yalnızca Steam’de değil aynı zamanda Ubisoft ve Epic Games Store mağazasında da geçerli oluyor. Gelin hep beraber bu kampanyaları inceleyelim.

Steam İndirimler Uyguluyor

Steam Kasım ayı indirimlerine ağırlık vererek pek çok oyunun büyük indirime girmesini sağladı. İndirime giren oyunlardan birisi olan Factory Town %50 indirim ile birlikte 16 liraya düşmüş durumda. Oyun fabrika kurma ve otomasyon yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İndirime giren oyunlardan birisi de Saints Row: The Third olarak bulunuyor. %75 indirime giren oyun 6 TL’den satışa sunuluyor. Macera tarzı bir oyun olan The Stillness of the Wind ise %75 indirim alarak 5,50 TL’ye düştü. Üç boyutlu fabrika oyunu Satisfactory’nin ise %30 indirim ile 35 TL’ye gerilediğini belirtelim.

Steam’de indirime giren diğer oyunlar arasında Exo One, Terraria, DEATH STRANDING, Secret Files 3, Saints Row IV ve FIFA 22 gibi daha pek çok oyun yer alıyor. Kullanıcılar istediği bir oyunu seçerek hemen alabilir ve indirimli fırsattan yararlanabilir.

Steam İndirimler

Epic Games ve Ubisoft da Bu Kervana Katıldı

Steam indirimler ile birlikte kullanıcıları sevindirirken buna ek olarak Epic Games ve Ubisoft’ta da büyük indirimler karşımıza çıkıyor olmakta. Epic Games Store’da Mars Horizon, Inscryption, Exo One ve Satisfactory gibi pek çok oyun büyük indirime girmiş durumda. Ubisoft’u incelediğimizde ise pek çok oyunun bu hafta içerisinde bitecek olan kampanyadan dolayı %80’e varan indirimler ile karşılaştığı görülüyor.

Ubisoft’ta indirime giren oyunların yanı sıra kullanıcılar ücretsiz oyun fırsatından da yararlanabiliyor. SPLINTER CELL CHAOS THEORY isimli oyun 25 Kasım’a kadar bedava olarak alınabiliyor. 44,90 TL değerindeki oyuna sahip olmak için Ubisoft hesabının olması gerekiyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi