Sosyal Medyanın Gündeminde: Su Kesintileri Ne Kadar Sürecek?

Sosyal Medyanın Gündeminde: Su Kesintileri Ne Kadar Sürecek?
23:41 - Kasım 29 2021 Pazartesi

Sivas’ta bir süredir yaşanan su kesintileri nedeniyle il genelinde sıkıntı yaşandığını belirten Sivaslılar sosyal medya üzerinden yetkililere seslendi. Baraj suyunun beklenen seviyelerin altında kalması sonrası başlayan su sıkıntısı sonrasında başta mahalle muhtarları ve Sivas Belediyesi olmak üzere il genelinde tüm yetkililer halka ‘suyu tasarruflu kullanma’ çağrısı yapmaya başlamıştı.

Su tasarrufu uyarılarının ardından kısa süre içerisinde su kesintileri daha fazla artarken merkez ve köylerde su kesintilerinin uzun saatlerdir devam ettiği ve su kesintilerinin bir süre daha devam edebileceği yönünde iddiala ortaya atıldı. Sivas Belediyesi tarafından su kesintilerine yönelik kesin tarih verilmediğini ifade eden sosyal medya kullanıcıları, “Sivas’taki su kıtlığı” başlığıyla son durumu paylaştılar.

Sivas Belediyesi’ne ulaşamadığını ifade eden bazı vatandaşlar ise Belediye ekiplerinin çalıştığına yönelik açıklamalar dışında su kesintilerinin ne zaman sona ereceğine dair kesin tarih verilmesini istediklerini belirttiler.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi