Sosyal Medya ve Yalan Yakalama Kursu Verildi

Sosyal Medya ve Yalan Yakalama Kursu Verildi
15:32 - Ekim 24 2022 Pazartesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde Uluslararası 1. Ulusal Dijital Dünya-Dijital Sağlık-Dijital Ebelik Kongresi yapıldı. Bu kongre çerçevesinde çeşitli kurslar düzenlendi. Bu kurslar arasında yalan yakalama konusundaki kurslar dikkat çekti.

Sanal Gerçeklik Anlatıldı

Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesinde yapılan kurslara düzenlenen kongreye başkanlık eden Doç. Dr. Büşra Cesur okuldaki akademisyenler ve okul öğrenciler katıldı. Düzenlenen ilk kursta üniversitenin İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Sefer Darıcı tarafından Dijital Profilleme, Beden Dili ve Yalan Yakalama adı altında yapıldı. Darıcı bu kursta sosyal medya platformlarında kullanılan dil, reklamlar, bilinçaltı ve bunların etkileri konusu anlatıldı.

Diğer kursta ise İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Uçar tarafından yapıldı. Bu kursta Dr. Öğr. Üyesi Esra Sabancı da uygulayıcı olarak yer aldı. Obstetride Sanal Gerçeklik Uygulamaları konusunda verilen kursta sanal gerçekliğin gelecekteki yeri hakkında bilgiler verildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi