Sosyal medya hesabında cinayet zanlısı var

Sosyal medya hesabında cinayet zanlısı var
11:00 - Temmuz 22 2020 Çarşamba

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in acımasız cinayetinin detayları açıklandı. Bar operatörü Cemal Metin Avcı tarafından vurulduktan sonra bayılan ve sonra boğulan Pınar Gültekin cesedin içine konuldu ve üzerine beton döküldü ve Avcı nöbetçi mahkemesi tarafından tutuklandı.

Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekip Pınar Gültekin’in sosyal medya hesabını inceledi. Soruşturmada Gültekin’in cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı’yı 16 Temmuz’da sosyal medya hesabından engellediği ortaya çıktı.

Jandarma ve Güvenlik Kamu Güvenliği Şube ekipleri, bu kişiyi Pınar Gültekin’in yakın çevresinden aldığı bilgiler doğrultusunda Cemal Metin Avcı ile uzun zamandır ilişki içinde oldukları gerekçesiyle araştırdı. Cinayet zanlısı Avcı, şüpheleri arttıktan sonra gözaltına alındı. Şüphelinin soruşturulması sırasında cinayet düğümü, 16 Temmuz’da Pınar Gültekin tarafından sosyal medya hesabının neden engellendiği ve benzin istasyonundan bir pet şişede aldığı benzinden ne yaptığı sorusu üzerine çözüldü.

Bekir Tosun

ALAKALI HABERLER

Pınar’ın cinayet zanlısı tutuklandı

ALAKALI HABERLER

O vahşice öldürüldü! Pınar Gültekin’in oynadığı tanıtım filmi çıktı!

ALAKALI HABERLER

Pınar Gültekin’in son görüldüğü alışveriş merkezindeki görüntüleri kamerada.

ALAKALI HABERLER

Pınar’ın cenazesi ailesine teslim edildi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi