Solucan Gübresi Üretim Tesisi’ne Ordu’dan ziyaretçi

Solucan Gübresi Üretim Tesisi’ne Ordu’dan ziyaretçi
18:01 - Kasım 24 2020 Salı

Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde bulunan ‘Solucan Gübresi Tesisi’ diğer illere ve üniversitelere örnek olmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Şube Müdürü Tuğberk Eraslan ve beraberindeki heyet Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde bulunan tesise ziyarette bulundu. Benzer bir tesisi Ordu’da da kurmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ve tecrübe aktarımı şeklinde gerçekleşti. Tesisin gerek fiziksel durumunu gerekse teknolojik altyapısını çok beğendiğini ifade eden Eraslan benzer bir tesisi Ordu’ya da kurmak için Ordu Belediye Başkanı öncülüğünde çalıştıklarını ifade etti. Ziyarete iştirak eden Cumhuriyet Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uğur Tutar’da tesisin Türkiye’de örnek bir tesis haline geldiğini ve ziyaretçiler tarafından da sürekli övgüyle karşılandığını belirtti.

Yapılan ziyaret esnasında Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi arasındaki işbirliğinin ilerlemesi çalışmalarının artarak devam etmesi kararlaştırıldı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi