Sokak Ortasında Eşini Bıçakladı: Evlenmeye Hazırlanıyordu!

Sokak Ortasında Eşini Bıçakladı: Evlenmeye Hazırlanıyordu!
13:01 - Aralık 9 2021 Perşembe

Sivas’ta yaşanan şiddet olayı gündeme son dakika olarak düştü. Sivas’ın Şarkışla ilçesinde Müzeyyen B. isimli genç kadın (35), eski eşi Necmettin G. tarafından Jandarma İlçe Komutanlığı önünde bıçaklandı. Cumhuriyet Caddesi mevkinde yaşanan olay sonrasında güvenlik güçleri saldırgan Necmettin G.’yi hemen gözaltına alırken, genç kadının hemen hastaneye kaldırıldığı ve yaralı olarak tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Ağır Bıçak Darbeleri Nedeniyle Hayati Tehlikesi Var

Necmettin G.’nin ilk ifadesinde yaptığı açıklamalar ise kan dondurdu. Eşinin “evlenmek üzere” olduğunu belirten Necmettin G., olay yerinde olan vatandaşların müdahale etmesine de izin vermeyerek elindeki kesici aletle müdahale etmek isteyen vatandaşları tehdit etti. Bazı vatandaşlar olay yerine yakın bölgeden o anları cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınlarken, 35 yaşındaki genç kadının ise hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Ağır bıçak darbeleri nedeniyle yoğun bakımda tedavisine devam edildiği açıklanan Müzeyyen B.’nin tedavi sürecinin uzun sürebileceği açıklanırken, gözaltına alınan Necmettin G.’nin ise adli işlemlerinin devam ettiği ve ilk sorgusunun ardından gerekli işlemlerin yapılması istemiyle adliyeye sevk edildiği açıklandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi