Sivas’taki okullarda İstiklâl Marşı ve bayrak töreni coşkusu

Sivas’taki okullarda İstiklâl Marşı ve bayrak töreni coşkusu
12:06 - Ocak 11 2021 Pazartesi

Sivas genelindeki bütün okullarda bugün itibarıyla İstiklâl Marşı okunması ve bayrak törenlerinin yapılması ile birlikte coşku üst düzeyde gerçekleşti.

Bir süredir ülke genelinde alınan pandemi tedbirleri çerçevesinde yüz yüze eğitime ara verilirken bununla birlikte okullarda bayrak törenleri de icra edilemiyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un geçen hafta yaptığı açıklamadan sonra ülke genelindeki okullarda pandemi tedbirlerine riayet edilerek tekrar bayrak törenleri gerçekleştirilmeye başlandı. Sivas’ta bulunan Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda da Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın katılımıyla bayrak töreni icra edildi ve İstiklâl Marşı okundu. Okulun yanında bulunan binalarda gerek velilerin gerekse öğrencilerin balkonlarından törene iştirak edip evlerini bayraklarla süslemeleri çok güzel görüntüler ortaya çıkardı.

İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı yaptığı konuşmada, uzaktan eğitimin bir an önce sona ermesini ve okulların öğrencilerine kavuşmasını dört gözle beklediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi