Sivas’taki Güvenlik Tatbikatı Başarıyla Tamamlandı!

Sivas’taki Güvenlik Tatbikatı Başarıyla Tamamlandı!
01:14 - Ekim 23 2021 Cumartesi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde gerçekleştirilen güvenlik tatbikatı başarıyla tamamlandı. Gerçeğini aratmayan tatbikatta aksiyon filmi sahneleri yaşandı!

Olası riskli bir durum karşısında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi personelinin refleksinin ölçülmesine yönelik olarak yapılan tatbikat, gerçeğini aratmadı. Eğitim amaçlı olarak düzenlenen tatbikatın aksiyon filmlerini aratmadığı ifade edildi.

İlk önce bomba ihbarının yapıldığı güvenlik tatbikatında yaşanılanlar adeta aksiyon filmlerindeki gibiydi. Bomba ihbarı sonrasında hemen polis arandı. Hemen siyah kod verilerek; Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden, İl İtfaiyesinden, İl Sağlık Müdürlüğünden ve AFAD’dan yardım istendi. 

İhbarı yapılan bomba kısa bir süre içerisinde etkisiz hale getirilirken, bu sefer de yangın meydana geldi. Hastanenin kundaklanması sonrasındaki meydana gelen yangına itfaiye ekipleriyle AFAD ekipleri müdahale etti. Bu sırada hastanede bulunan hastalar da hastaneden tahliye edildi. Gerçeğini aratmayan tatbikatta hemen her şey planladığı gibi gelişti. Başarılı bir şekilde tamamlanan güvenlik tatbikatından geriye film senaryolarını aratmayan sahneler kaldı!

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi